E-mail serie over Gezond Water

Gezond Water?

Er valt nog veel te ontdekken over water & gezondheid...

Mijn ontdekkingsreis door de wereld van water begon eind 2010. Sindsdien heb het werk van de belangrijkste onderzoekers, pioniers en uitvinders diepgaand onderzocht. En dat gaat maar door.. 

Nu deel ik graag mijn bevindingen met jou!

Daarom heb ik onder andere deze 7-delige emailserie geschreven
en die kan helemaal vrijblijvend jouw emailbox instromen..

50%
Mail mij de "Gezond Water" serie
Goed idee, email mij de GEZOND WATER serie!

Deze Email-Serie...

De e-mail serie 'GEZOND WATER' is een samenvatting van mijn jarenlange onderzoek naar de kwaliteit van ons drinkwater en wat dit betekent voor onze levenskwaliteit.

Eind 2010 ontdekte ik door vrienden het bestaan van ge(re)vitaliseerd water. Ik raakte geboeid omdat ik zelf graag zuiver water wilde drinken, zonder mijn portemonnee en het milieu onnodig te belasten. Omdat ik er achter wilde komen of het investeren in een water- vitalisator verstandig was én om helderheid te krijgen over wat er op de markt was, heb ik sindsdien alle beschikbare informatie onderzocht en vergeleken.


Ik kan je vertellen: ik had werkelijk geen idee waar ik aan begon...

Water is oeverloos, breed en diepgaand!

Een zee aan informatie diende zich aan en door mijn liefde voor natuurlijke grondstoffen (en door mijn energetische mens- en wereldbeeld) ben ik erin gedoken. Ik ga niet graag over 1 nacht ijs en met zoveel behandelings- apparatuur in omloop, rees ook de vraag of en hoe die elkaar in werkzaamheid overlappen. 


Nu ik alles op een rijtje heb, weet ik wat ik zelf in huis wil halen. Ik help jou graag om jouw eigen keuze te kunnen maken: met minder moeite en tijd.

Deze emailserie maakt je wegwijs in de wereld van waterkwaliteit en straks ben je op de hoogte van de meeste waterbehandeling mogelijkheden. Het doel is helderheid over water, want:

 • Voldoende en kwalitatief goed drinkwater
  is esentieel voor je gezondheid.
 • Hoe schoner en vitaler het water, hoe aantrekkelijker het is om te drinken. Zo kun je moeiteloos dehydratatie voorkomen.
 • Hydratatie van al je cellen is basaal
  voor alle lichamelijke processen en daarom voor duurzame levenkwaliteit en schoonheid.

Wat je leest in de e-mailserie: 

* Wat is water en wat doet het voor gezondheid?

* Welke vormen van filtering zijn er?

* Wat is ionisatie en waar is dat goed voor?

* Wat is omgekeerde osmose en waarom wordt dit gebruikt?

* Wat is (re)vitalisatie en wat bereik je daar mee?

* Wat is er nog meer mogelijk aan waterbehandelingen?

* Hoe bepaal ik mijn keuze 
voor een waterverbetering (veredeling) methode?

Voor wie graag vers water drinkt!

 • Wil je puur water drinken?
 • Heb je weinig vertrouwen in mineraalwaters?
 • Vind je flessenwater te duur?
 • Kies je voor milieuvriendelijk water drinken?
 • Ga je water tot je belangrijkste en goedkoopste voedingssupplement maken?

Giovanna, ik vond het leuk om je visie op water te lezen. Zelf ben ik ooit betrokken geweest bij de drinkwaterbereiding tijdens mijn studie. Veel kwam dus bekend voor. Later heb ik ca. 10 jaar in de afvalwaterzuivering gewerkt. Voor speciale aanpakken als flowforms, energetisch behandelen, etc. was weinig ruimte. Water boeit mij nog steeds zeker nu het steeds schaarser gaat worden. 


Inmiddels heb ik een aantal jaaropleidingen permacultuur gevolgd in Nieuwenhoven (B). Ook daar komt waterzuivering weer aan bod. Kortom het is een rode draad in mijn leven. Af en toe ben ik bezig om van zout zoet water te maken nu de hoeveelheid zoet water snel terug loopt.  Het lukt niet altijd om daar tijd voor vrij te maken. We zullen wel moeten nu het klimaat snel verandert. Het valt mij op hoe weinig mensen dit besef hebben. Ik denk dat dat een belangrijk punt van aandacht is. Mensen gaan dan ook zuiniger om met water hoop ik.

Rinus Hoevens

Na afloop van de serie weet je wat er stroomt in de wereld van drinkwater en ook welke methoden en technieken op de markt zijn.

Met deze know-how kun je je weg vinden om overal en altijd lekker, vers, vitaal, lichaamsvriendelijk en voordelig water te kunnen drinken.

Het ene water is het andere niet! En geen mens is hetzelfde..

Door de juiste vragen te stellen kies je vervolgens probleemloos dat wat past bij jouw huidige omstandigheden en persoonlijke smaak.

Waar kan ik deze email-serie naar toe sturen?

Geheel vrijblijvend natuurlijk... en jouw emailadres is veilig bij mij.
50%
Ja, ik neem deel
gratis en vrijblijvende email serie Gezond Water
Inschrijving