De EMF Gezond Kaart

Gepatenteerde HQR-technologie 

EMF Health Card

De EMF Gezond Kaart

Van nature is ons lichaamswater hexagonaal gestructureerd. Dit betekent dat de watermoleculen in een gezond lichaam vooral in (zeshoekige) structurering voorkomen en samen een coherent geheel vormen.


In een natuurlijke situatie biedt gestructureerd lichaamswater een beschermende werking tegen straling. Natuurlijke harmonische straling van de zon, de kosmos en aarde ondersteunen en versterken deze beschermende functie.


De laatste 20 jaar heeft het lichaam te maken gekregen met een enorme toename aan onnatuurlijke straling afkomstig van wifi- en mobiele netwerken (3G, 4G en 5G Straling), zendmasten, hoogspanningsmasten en slimme meters. Deze Elektrosmog is niet-harmonisch en verstoort het gestructureerde lichaamswater, onze natuurlijke bescherming tegen straling.

Hierdoor raken we uit balans.


De gepatenteerde HQR-technologie (Harmonic Quantum Resonator) in de EMF Gezond Kaart creëert een harmonisch elektromagnetisch veld. Dit veld is die specifiek afgestemd op de structuur van het water in elk levend organisme. Hierdoor kan de waterstructuur herstellen en neemt je innerlijke veerkracht en herstelvermogen toe.

Harmonisch gestructureerd (lichaams)water is fundamenteel voor gezonde biochemische en ecologische processen. 

EMF Health Card in achterzak
82,50

EMF Gezond Kaart

Het harmonische veld dat door de EMF Gezond Kaart om je heen wordt gecreëerd heeft een bereik van 3 meter rondom. Hoe dichter je bij de kaart bent, hoe sterker de kaart werkt.

 • De EMF Health Card bevalt geen elektronica en is hierdoor onderhoudsvrij.
 • Kan levenslang meegaan, indien onbeschadigd.
 • Inclusief verzending.

NB: geef je favoriete kleur aan in het bestelvenster, na de bestelknop.

Kies uit:

 • Wit
 • Lichtblauw
 • Zachtgroen
 • Blauwgroen
 • Turquoise

Op de buitenzijden van de kaart staan symbolen en deze geven aan welke zijde een energetische werking heeft en welke zijde juist een kalmerende. De zijde met de pijlen draagt een met de klok mee draaiende energie welke een stimulerende en energetische kracht bezit als je deze zijde naar je lichaam richt. null


De zijde met de lussen draagt een energie tegen de klok in. Deze kant heeft een kalmerend en rustgevend effect op het lichaam.

  Wij Zijn Water

   Van nature bestaat het lichaamswater niet uit losse, ongestructureerde watermoleculen.
   Harmonische gestructureerde verbindingen vormen een netwerk in ons lichaam waardoor alle weefsels en cellen met elkaar in contact komen en met elkaar kunnen communiceren.
   Wanneer deze verbindingen verstoord worden (door elektromagnetische stralingsfrequenties / EMF) raken de weefsels en cellen in ons lichaam ‘uit-communicatie’. Hierdoor worden lichaamsprocessen verstoord en vermindert natuurlijke bescherming van binnenuit. 

   Waterstructuur

   waterbrug-moleculen

   Gebruikservaringen :

   These slides will be slide-able on the live version of your page!
   En dat al na 2 dagen..

   Ik gebruik 'm nu 2 dagen en direct al minder hoofdpijn en scherper. Ook mijn misselijkheid is weg. Ik slaap rustiger en wordt fitter wakker. En dat al na 2 dagen. Dat belooft wat voor de toekomst...

   Water Chakra Puur
   Kim
   Deze wonderlijke 'creditcard' voelt goed

   Mijn zoontje heeft vaak een ochtendhumeur. Na van alles te hebben geprobeerd heb ik de kaart in zijn handjes gelegd en toen werd hij pas rustig. De kinderen zijn in het algemeen meer positief uitgelaten, ikzelf ben fitter ook aan het einde van dag. Het gebruik van deze wonderlijke ‘creditcard’ voelt goed. Ik voel me sterker, vrolijker en stabieler.

   Persoonlijke ervaring met de Natural Flow moleculaire drinkwater zuivering
   Yoni T.

   Ik wil jullie laten weten dat de HQR in de kaart goed werkt. Langzamerhand begon ik weer te connecten met mezelf. Ik kan mijn gedachten en gevoel weer een beetje sturen en gedachten zien. Heerlijk. Als ik me niet lekker voel of boos ben dan houd ik de kaart tegen mijn hart
   en dan word ik weer rustig.
   Ontzettend bedankt voor dit mooie geschenk.

   Rudolph F.

   De meeste mensen zijn zich niet bewust van de eventuele negatieve effecten van elektrosmog. De hoeveelheid en sterkte van deze onnatuurlijke straling is langzaam maar zeker toegenomen. Dit geeft ook wel gewenning. Het sluipende karakter maakt het vaak onduidelijk wat de oorzaak is van allerlei symptomen die wel worden ervaren en maakt het lastig om stralingsfrequenties en elektromagnetsche velden aan te wijzen als de oorzaak.


   Hoog sensitieve personen ondervinden meestal direct negatieve effecten van Elektrosmog. Deze groep mensen is zich hierdoor vaker bewust van de nadelige effecten van onnatuurlijke straling. Zij ervaren problemen als stress, hoofdpijn, maag- en darmklachten, een slechte nachtrust, een gebrek aan energie en raken snel(ler) overprikkeld. 


   Na het gebruik van de EMF Gezond Kaart ervaren 9 van de 10 mensen verandering. Vage symptomen nemen af en het algemeen welzijn neemt toe. Dan pas realiseren ze zich dat ze misschien toch last hadden van de elektrosmog. De EMF Gezond Kaart is hiermee ook een instrument om vast te stellen of elektrosmog effect op je heeft.


   Er zijn gebruikers die direct een verschil ervaren wanneer ze de kaart vasthouden terwijl andere gebruikers het verschil pas na 2-3 weken voelen. Daarom bieden wij een niet-goed-geld-terug garantie van 60 dagen.

   EEN WELDAAD VOOR JE LIJF & JE LEVEN
   De EMF Gezond Kaart is wetenschappelijk onderbouwd en de biologische effecten zijn veelvuldig aangetoond.

   Praktisch over de EMF Health Kaart

   Persoonlijke ervaring met de Natural Flow moleculaire drinkwater zuivering

   Gebruik

   De kaart kan naar persoonlijke voorkeur worden gebruikt. Je kunt zelf bepalen of je de kaart altijd bij je draagt of dagelijks enkele tijd vasthoudt en of je wel of niet gebruik maakt van de symbolen. Voel zelf wat jouw lichaam nodig heeft en wat goed voelt.

   Extra 

   Het lichaam genereert zelf een aantal millivolt  (een lichaamscel tussen 50 en 90 millivolt). Deze energie versterkt  de werking van de HQR-technologie, wanneer de metalen strips wordt aangeraakt. Houd de kaart tussen je vingers bij een uit balans geraakte plek in je lichaam, hierdoor geef je je lichaam op die plek een extra impuls.

   Garantie

   Je kunt via Nieuw Water altijd terugvallen op een goede service. De ervaring is dat de EMF Gezond Kaart als een welkome en zelfs onmisbare aanwezigheid wordt gewaardeerd. Jij kunt zonder risico de EMF Health Card ervaren en de “niet goed, geld terug” regeling geldt in ieder geval 60 dagen. Het gaat er om hoe de kaart voor Jou werkt. Ervaar het zelf, baat het niet, schaden zal het zeker niet.

   Specificaties

   DE EMF Health Card past zijn sterkte aan op basis van de energie van de onnatuurlijke straling. Hoe hoger de Elektrosmog, hoe harder de kaart werkt om de eventuele effecten van de Elektrosmog te neutraliseren. 


   Maten: 

   Productie

   De EMF Gezond Kaart is uitsluitend gemaakt van 100% natuurlijke materialen. De buitenzijde is gemaakt van biologisch geteelde maïs. Het binnen frame bestaat uit het hoogfrequente harmonisch metaal Bismuth in combinatie met andere bronnen van natuurlijk metaal. De kaart is ontwikkeld en handmatig gemaakt in Nederland.

   Onderhoud

   De EMF Health Card bevalt geen elektronica en is hierdoor onderhoudsvrij.

   Kan levenslang meegaan, indien onbeschadigd.

   Behandel ook het water dat je gaat drinken.

   Wanneer je de kaart enkele minuten onder of tegen een glas water legt dan bevorderd dit coherente moleculaire waterstructuren.
   BESTEL hier jouw kaart in jouw favoriete kleur

   Toch niet helemaal tevreden na aankoop? Geen probleem! 

   Je hebt 30 dagen om jezelf te overtuigen 

   en je kunt gebruik maken van je herroepingsrecht. 

   Zoals altijd is het van belang zorg te dragen voor het artikel 

   en contact op te nemen voor retour en restitutie.