arrow_drop_up arrow_drop_down
Waterstofgas / H2 water

Waterstofgas / H2 water

Drink je Cellen Gezond..

Drinkwater, verrijkt met waterstofgas / H2 werkt revolutionair in de zorg voor gezondheid.

De wetenschap met betrekking tot de voordelen voor de gezondheid van moleculaire waterstof (H2) is snel vooruitgegaan. De afgelopen jaren dankzij de baanbrekende inspanningen van onderzoekswetenschappers over de hele wereld. Nu beweegt deze ontwikkeling zich snel voorbij de theorie, naar praktische toepassingen. Nieuw Water brengt nieuwe producten waarmee medische professionals en consumenten de gezondheidsvoordelen van waterstof kunnen benutten.

Mijn onderzoek voor Nieuw Water wordt gevoed door gerenommeerde kennis instituten, wetenschappers, ervaringsdeskundigen en een bevlogen collega. Veel onderzoeksinformatie beschikbaar via de Molecular Hydrogen Foundation. http://www.molecularhydrogenfoundation.org.

Ik beschouw het als mijn taak om deze informatie te vertalen, naar het NL en naar de praktijk. Daarom groeit de verzameling op de website van Nieuw Water Winkel, begonnen met het Blog artikel Waterveredeling Deel 3: H2

Ook lees je praktische gegevens op de 2 informatieve productpagina's: de Hydron 'Direct Flow' H2 maker en de draagbare Hibbon H2 Maker voor onderweg en voor sporters. En bovendien heb ik mijn onderzoek uitgewerkt in het eBook: H2 4U? Dit is een compleet naslagwerk over de geschiedenis en ontwikkeling, de toepassingen en het dagelijks gebruik van waterstofgas in onze tijd. Deze nieuwe 'waterstofgas makers' zijn de innovatie in waterionisatie. Het is niet langer nodig om (voor de gezondheidsvoordelen) de pH van het water drastisch te veranderen, waarbij veel 'zuur afval' water wordt geproduceerd. (NB: de waarde van 'zuur' water is afhankelijk van het gebruik: helaas wordt het meestal direct afgevoerd door de gootsteen. Heb je zelf al een waterionisator en wil je meer weten over hoe je alle pH waarden optimaal kunt benutten? Neem dan contact op voor een uitgebreide handleiding. )

Dit zijn de gezondheid gerelateerde onderwerpen die worden uitgewerkt in het ebook: H2 4U?

WAT IS WATERSTOF?

Vormen van Waterstof atomair waterstof moleculaire waterstof De Negatief geladen waterstof anion (H- , Hydride) De Positief geladen waterstof kation: DE 'H' IN pH

MOLECULAIR WATERSTOF(GAS)

Gezondheid behouden en herstellen Wie hebben aanvullende H2 nodig? Geneeskrachtige wateren unieke waterbronnen geneeskrachtige wateren

DE KRACHTIGSTE ANTIOXIDANT

Moleculaire waterstof: de krachtigste antioxidant antioxideert en hydrateert H2 Vermindert Oxidatieve Stress H2 reguleert anti-oxidante enzymen

WATERSTOFGAS IN DE MEDISCHE WERELD

Evidence Based Eigenschappen van H2 Biologisch beschikbaar Herstel van aandoeningen zelf herstellend vermogen chronische ontsteking Moleculaire waterstof medisch

PREVENTIEF & SPORTIEF

Preventieve gezondheidszorg heeft de toekomst samenwerken met onze (interne) natuur Drink je cellen in optimale conditie waarom moleculaire waterstof suppletie H2 ondersteunt cellulaire signalering H2 ondersteunt een optimale cognitieve functie de rol van ghrelin H2 draagt bij aan optimale atletische prestaties verbeterde energieniveaus verbeterde hersteltijd na het sporten verbeterde cellulaire hydratatie H2 als superieure antioxidant voor atleten

WATERSTOFGAS IN DE PRAKTIJK

veilig voor dagelijks gebruik Hoeveel H2?

WATERSTOFRIJK WATER

DE PRODUCTIE VAN H2

Niet-elektrische manieren om H2 in water op te lossen magnesium sticks metalen magnesiumtabletten Bestwater H+ Redox postfilter Elektrische manieren om H2 te winnen Waterstof via de klassieke waterionisatoren De Relatie Tussen pH en H2 de 'H' in pH de p in pH de zuurgraad schaal pH waters uit waterionisatoren waterstofmakers (nieuwe technologie) ORP ORP basics Oxidatie Reductie Potentiaal PPM waterstofrijk water produceren

FAQ over H2

Bronnen

Bij het onderdeel ‘Eigenschappen van H2’

gepubliceerde wetenschappelijke onderzoeken.

Bij het onderdeel ‘Moleculaire waterstof medisch’

gepubliceerde wetenschappelijke onderzoeken.

Waarom is het gebruik van H2 (water) revolutionair en belangrijk om kennis van te nemen?

Men heeft aangetoond dat H2 een potentieel therapeutisch effect heeft op meer dan 130 menselijke ziekten.

Hier alvast enkele highlights:

H2 heeft een aantal voordelen als een potentiële antioxidant:

H2 diffundeert snel in weefsels en cellen en het is ook mild genoeg om metabolische redox reacties niet te verstoren noch om reactieve zuurstofsoorten (ROS) te beïnvloeden die functioneren bij cel signalering, Daardoor mag er geen nadelig effect zijn van het consumeren van H2. H2 toont niet alleen effecten tegen oxidatieve stress, maar ook verschillende anti-inflammatoire en anti-allergische effecten.

De wetenschap met betrekking tot de voordelen voor de gezondheid van moleculaire waterstof (H2) is snel vooruitgegaan. De afgelopen jaren dankzij de baanbrekende inspanningen van onderzoekswetenschappers over de hele wereld. Nu beweegt deze ontwikkeling zich snel voorbij de theorie, naar praktische toepassingen. Bovendien bestaan ​​er nieuwe producten waarmee medische professionals en consumenten de gezondheidsvoordelen van waterstof kunnen benutten. ‘Evidence Based’ Meer dan 600 ‘peer-reviewed’ studies in meer dan 150 ziektemodellen die meer dan 200 biomoleculen reguleren zijn gepubliceerd. De voordelen variëren van de uitstekende antioxidant mogelijkheden tot voor het opmerkelijke vermogen om de energie te verhogen en de hersteltijd na het sporten te verkorten. Wetenschappelijk onderzoek heeft gekeken naar de invloed van H2 op mensen, dieren en individuele cellen. H2 werkt op het menselijk metabolisme in drie hoofdgebieden: 1: Het zet snel toxische hydroxyl radicalen om in water (H2 + 2 * OH -> 2H2O). 2: Door het transformeren van afvalproducten in de cellen naar water, hydrateert H2 de cellen van binnenuit (!) 3: Het onderhoudt anti oxidatieve homeostase. Met andere woorden, de antioxidanten van het lichaam worden benut.

Waterstof is Veilig en Natuurlijk

H2 is niet vreemd voor het lichaam, zoals een farmaceutisch medicijn. Drinkwater, doordrenkt met H2, blijkt de meest effectieve manier te zijn om de voordelen te leveren.

Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen die 100 jaar oud worden in een gezonde toestand 4 keer meer waterstof uitademen.

We zijn gewend aan minder dan optimaal gezond en aan de pijntjes, het lage energie niveau en de mentale vermoeidheid. Iedereen zal de impact van H2 verschillend ervaren, afhankelijk van hun genetische achtergrond aanleg, leefstijl keuze en thuis- of werkomgeving. Maar de voordelen zijn goed gedocumenteerd en de schade is duidelijk, ongeacht uw levensstijl of omgeving.

Krachtige Antioxidant

  • Verhoogt Antioxidanten niveaus
  • Helpt de energieniveaus te verbeteren
  • Verbetert de trainingsherstel tijd
  • Verbetert de hydratatie
  • Helpt de cellulaire gezondheid te bevorderen
  • Ondersteunt cellulaire signalering
  • Vermindert ontsteking en pijn
  • Ondersteunt optimale cognitieve functie
  • Ondersteunt de vitale organen

Moleculaire waterstof heeft een aantal duidelijke voordelen, met therapeutische en preventieve toepassingen.

Andere antioxidanten zoals vitamine C of vitamine E zijn erg groot in vergelijking met H2. Ze hebben ook een langere route om te reizen; ze moeten worden verteerd, geabsorbeerd, getransporteerd en worden opgenomen door de cellen. H2 penetreert snel in de maagwand en werkt onmiddellijk in de cellen. Het is in staat om in elk deel van de cel te komen en zelfs de bloed-hersenbarrière te doorkruisen.

H2 Draagt ​​bij tot Optimale Atletische Prestaties

H2 verbetert de energieniveaus Adenosine Trifosfaat (ATP) is de brandstof die uw cellen van stroom voorziet tijdens fysieke activiteit. Door H2 rijk water te drinken, blijft de high behouden voor de ATP-productie die nodig is tijdens het sporten, voor optimale kracht, uithoudingsvermogen en herstel.

H2 verbetert de hersteltijd na het sporten. Wanneer men traint, neemt het melkzuurgehalte toe. De opbouw van melkzuur leidt tot vermoeidheid, spierbeschadiging, verminderd uithoudingsvermogen, verminderde prestaties en slechte trainingsresultaten. Peer-reviewed onderzoek naar atleten laat dat zien moleculaire waterstof de melkzuurspiegels verlaagt. Dit leidt tot verminderde spiermassa en vermoeidheid.

H2 verbetert je hydratatie. Wanneer H2-moleculen combineren met schadelijke hydroxyl-vrije radicalen en die neutraliseren, worden ze omgezet in water (H2O) , wat leidt tot het verhogen van cellulaire hydratatie. De ionisatie zorgt ook voor een licht, zijdezacht water dat gemakkelijk drinkt.

H2 vermindert ontsteking en pijn

Wanneer cellen steeds opnieuw worden blootgesteld aan moleculen of stoffen die zorgen voor ontsteking, worden de genen die ontstekingsreactie-eiwitten reguleren ingeschakeld, wat leidt tot een aanhoudende staat van ontsteking.

Verschillende moderne, chronische ziekten en gezondheidsproblemen zijn in verband gebracht met ontsteking. H2 heeft indirect invloed op gen expressie omdat het reageert met deze moleculen die ontstekingen produceren. H2 neutraliseert ook de cytotoxische hydroxyl radicaal, in hoge mate geproduceerd in ontstoken weefsels en transformeert die in water.

Bij acute ontsteking, zoals letsel, is aangetoond dat moleculaire waterstof een ​​ontstekingsremmend middel is.

Waterstofgas is uiterst uniek, omdat het de mogelijkheid heeft om te functioneren op cellulair niveau. H2 heeft de capaciteit om de bloed-hersenbarrière door te gaan, de mitochondriën in de cellen in te gaan en heeft zelfs het vermogen om zich te verplaatsen naar de naar celkern onder bepaalde omstandigheden.

Eenmaal op deze ideale locaties van de cel, kan waterstof als antioxidant de anti-apoptotische, ontstekingsremmende en cytoprotectieve eigenschappen uitoefenen die gunstig zijn voor de cel. Med Gas Res. 2013 16 mei; 3 (1): 10

De rol van in gewichtsregulatie:

Het hongerhormoon, ghrelin, is gerelateerd aan meer dan eetlust controle. Het speelt ook een rol bij de cognitieve functie, gewicht regulatie en ontstekingsremmende paden. Onderzoek heeft aangetoond dat H2 ghreline-secreties stimuleert. Dit is gebeurt in het hippocampus en hypothalamus deel van de hersenen. Neurologische pathologieën zoals Parkinson, Alzheimer en autisme kunnen worden beïnvloed door de secretie van ghreline te stimuleren.

Moleculaire Waterstof Medisch

De wetenschappelijke literatuur bespreekt het gebruik van moleculaire waterstof voor vele klinische toepassingen, waaronder de volgende:

• ONTSTEKING waaronder toepassingen voor polymicrobiële sepsis, reumatoïde artritis, wondgenezing, huid- en darmziekten

• ISCHEMIA / REPERFUSION verwondingen waaronder cerebrale en myocardiale infarcten, orgaantransplantaties, post-cardiale arrestatie

• TRAINING inclusief toepassingen voor vermoeidheid, melkzuur, herstel en oxidatieve stress gerelateerd aan zware inspanning

• NEUROPROTECTIE waaronder toepassingen voor dementie, de ziekte van Parkinson, depressie en anesthesie

• METABOLISCH SYNDROOM met inbegrip van diabetes, hyperlipidemie, aderverkalking, hypertensie en obesitas

• MITOCHONDRIËLE ZIEKTEN

• BIJWERKINGEN VAN KANKERTHERAPIE inclusief radiotherapie en chemotherapie

• HEMODIALYSE / VENTILATIE

• VEROUDERING inclusief cognitieve achteruitgang

H2 is 100% veilig

Onderzoekers adviseren om een ​​dosis van 2 mg / dag in te nemen. Dat betekent dat je 2 liter water per dag moet drinken met een opgeloste waterstof concentratie van 1PPM. De beste Hydrogen-makers op de markt kunnen ongeveer 1 en 1,6 ppm opgelost moleculaire waterstof oplossen in water. Het ideale van waterstof is dat, zelfs als je te veel neemt, overtollige moleculaire waterstof gewoon zal verdwijnen, zonder enige toxiciteit.

Hoe de voordelen van moleculaire waterstof te verkrijgen

Het drinken van H2-geïnfundeerd water blijkt de beste manier om moleculair waterstof in te nemen. Therapeutisch kan het ook worden gebruikt door H2-gas in te ademen, door een waterstofrijk bad te nemen, door H2-opgeloste zoutoplossing te injecteren of door het op het oog te laten vallen, waardoor de productie toeneemt.

Sinds de ontdekking dat de gezondheidsvoordelen die mensen ervaren van het drinken van geïoniseerd water te danken is aan de hoeveelheid waterstof en niet aan de alkaliniteit van het water, wordt nieuwe technologie gecreëerd om hogere waterstofconcentraties opgelost in water te krijgen zonder deze alkalisch te maken.

De Hydron is de krachtigste direct flow waterstofgas-machine op de markt. Deze produceert een liter per minuut super verzadigd gehydrogeneerd water. Het kan onder de gootsteen worden gemonteerd, met behulp van een afzonderlijke kraan, of daar waar men de flessen direct met waterstof wil vullen met H2 rijk water. De combinatie met een omgekeerd osmose filter wordt sterk aanbevolen om de Hydron moleculair te voeden met zuiver en vitaal water. Dit voorkomt continu onderhoud.

 

DISCLAIMER

De informatie in dit document is niet bedoeld als vervanging voor professionele medische informatie advies, diagnose of behandeling op welke manier dan ook. Vraag altijd advies aan uw arts of aan een ander gekwalificeerde zorgverlener met vragen die u heeft over een medische aandoening.

Je komt beslagen ten ijs wanneer je hierbij (specifiek) relevante (medisch wetenschappelijk onderbouwde) informatie zoals verzameld in het eBook: H2 4U? kunt overleggen.

  

Kees Moos
Door

Kees Moos

op 23 Aug 2019

Stel ik maak h2 water hoe lang blijft het goed? Of moet ik het meteen opdrinken?

Giovanna Gomersbach
Door

Giovanna Gomersbach

op 23 Jun 2020

Ha Kees, H2 water maak je het liefst vers (wat goed kan met de Next Generation of de H2Cap, mocht je van huis zijn) en als je het wilt bewaren dan goed afgesloten. Koelen helpt ook een beetje.

Giovanna Gomersbach
Door

Giovanna Gomersbach

op 17 Jun 2020

Ha Kees, H2 water drink je het liefst zo vers mogelijk, maar als je het wilt bewaren moet het goed afgesloten zijn en liefst gekoeld. Dan blijft het 1-2 dagen actief.

Wim
Door

Wim

op 10 Mar 2019

Iemand enige ervaring met Mg staaf en koolzuurhoudend water te combineren? Deze week begin ik eraan! Volgens mij de goedkoopste oplossing. Veel klinische studies gebruiken deze methode, vandaar!

Giovanna Gomersbach
Door

Giovanna Gomersbach

op 17 Jun 2020

Ha Wim, ik heb zelf geen ervaring met de magnesium staaf, omdat ik heb begrepen dat het de smaak van het water (bitter) beïnvloed en daar houd ik niet van. Ook geef ik de voorkeur aan waterstofgas 'vrij maken' en oplossen inw ater, boven iets toevoegen aan het water.

wimgoeteyn
Door

wimgoeteyn

op 10 Mar 2019

Iemand enige ervaring met Mg staaf en koolzuurhoudend water te combineren? Deze week begin ik eraan!

Giovanna Gomersbach
Door

Giovanna Gomersbach

op 17 Jun 2020

Ha Wim, ik heb deze vraag eerder beantwoord :)

Ibolya
Door

Ibolya

op 09 Aug 2018

Ik ga deze biohack proberen. Heb een h2 maker in huis en begin morgen.Dank voor deze info.

Bastiaan Bosch
Giovanna Gomersbach
Door

Giovanna Gomersbach

op 01 Nov 2018

Dag Bastiaan, beetje late reactie, excuus daarvoor. Ik heb zelf niet gecheckt of en welke ziektebeelden dat zijn. Het kan wel ook zijn dat in die 19 studies meer dan 19 ziektebeelden zijn onderzocht. Misschien vind je veel meer via www.molecularhydrogenfoundation.com Goed punt voor verder onderzoek!

Giovanna Gomersbach
Door

Giovanna Gomersbach

op 06 Feb 2019

Inmiddels ben ik er helemaal ingedoken en heb ik vele tientallen onderzoeken op een rij gezet in het eBook: H2 4U?. n dit naslagwerk over de werkelijke waarde van waterstof(gas) lees je alles over de ontwikkelingen, toepassingen en het dagelijks gebruik van H2 water. Mijn conclusie: het is echt niet overdreven om te stellen dat H2 revolutionair is! https://nieuwwaterwinkel.nl/ebook-h2-4u/" rel="noopener" target="_blank">Je kunt het Ebook bestellen (11,-) in de webwinkel of https://nieuwwaterwinkel.nl/hibon-portable-waterstofgas-h2-maker/" rel="noopener" target="_blank">gratis ontvangen bij de bestelling van de Hibon H05 H2 Maker.

Gert
Door

Gert

op 11 Jan 2018

Interesant! Dank voor het delen.

Giovanna Gomersbach
Door

Giovanna Gomersbach

op 08 May 2019

Dank voor jouw positieve bericht Gert!

Reactie plaatsen