VETERA-DDW-25®

SUPPLEMENTEN

VETERA-DDW-25®

SUPPLEMENTEN

Waarom Deuterium~arm Water gebruiken?

  • Onderzoekers hebben aangetoond dat het drinken van DDW het aanwezige Deuterium gehalte in de lichaamscellen reduceert. Tot gevolg wordt de energieproductie in de mitochondriën verbeterd en functioneren de cellen beter. 
  • Het gebruik van DDW bestaat al decennia en is medisch onderbouwd.
  • De producent voorziet ook in het juist kunnen berekenen van de hoeveelheid benodigd Vetera-DDW-25® als drinkwater, ingedeeld per gewicht van het dier (gericht op kat of hond).
  • Het water dient als drinkwater en wordt 2 x per dag aangeboden, in een hoeveelheid dat binnen 1 dag wordt opgedronken.

Deuterium Depleted Water

DDW is wereldwijd onderzocht en effect onderbouwd

Wordt zowel preventief als curatief gebruikt.

 Verlaagt Deuterium concentraties in het lichaam

Voor dagelijkse consumptie, zonder geur of smaak.

2 flessen van 1000 ml

€60,00

VETERA-DDW-25®  ~ 2 x 1000 ml

Gebruik preventief of curatief: voor aanvullende therapie bij neoplastische aandoeningen van huisdieren. Vooral geïndiceerd als aanvulling bij (voor en na) chirurgische ingrepen. Of als enige behandeling in het geval van niet-operabele tumoren.


Toediening als drinkwater / door de mond. 


Voornaamste voordelen van Vetera-DDW-25®:

 • Doeltreffend
 • Geen bijwerkingen
 • Eenvoudig te gebruiken
 • Thuis behandeling mogelijk
 • Bij de bestelling wordt ook de gebruiksaanwijzing geleverd.

  Inclusief verzending, verpakt per 2 stuks a 1000 ml.
 • Meer over Vetera

  WAT IS VETERA-DDW-25®?

  Het veterinaire antitumorpreparaat Vetera-DDW-25®  is 's werelds eerste medicijn met deuteriumarm water als werkzame stof en wordt toegepast als adjuvante behandeling bij kleine dieren. Vetera-DDW-25®  is geregistreerd als receptplichtig antitumormiddel A.U.V. door het Ministerie van Diergezondheid van het Ministerie van Landbouw en Regionale Ontwikkeling (Reg. No.: 13/99 FVM). De registratie werd in 2010 vernieuwd door het Centraal Landbouwbureau, Directie Diergeneesmiddelen (Reg. No. 084/1/2011 MgSzH ÁTI), sindsdien is het product zonder recept verkrijgbaar.

  Dit preparaat met deuteriumarm water als actief bestanddeel is een doorbraak in de diergeneeskunde omdat de efficiëntie gelijk is aan die van conventionele therapieën terwijl de toepassing vrij is van bijwerkingen.

  Ervaringen van de laatste decennia met het toepassen van Vetera-DDW-25® hebben onomstotelijk aangetoond dat de procedure op basis van deuteriumdepletie efficiënter en milder is dan elke andere oncotherapie tot nu toe.


  null


  VETERA-DDW-25® kan ook een belangrijke rol spelen bij het voorkomen van tumoren en bij het voorkomen van recidieven van kwaadaardige ziekten. Langdurige dierproeven en praktische toepassing hebben beide aangetoond dat een jaarlijkse kuur van 1,5-2 maanden met het product de kans op kankerontwikkeling kan minimaliseren en de kans op terugval aanzienlijk kan verminderen bij die kleine dieren die al tumorvrij zijn. Bij rassen met erfelijke aanleg voor tumoren (bijv. borstkanker) is preventieve toepassing voor het nageslacht aan te raden.

  EFFICIËNTIE EN VEILIGHEID

  Toepassing van VETERA-DDW-25 deuterium-uitgeput antikanker preparaat maakt het routinematig en vrij van bijwerkingen genezen van tumorachtige ziekten in de diergeneeskunde mogelijk. VETERA-DDW-25 bewees zijn buitengewone efficiëntie in een breed spectrum van tumoren, zodat dit preparaat een efficiënter en ook milder hulpmiddel biedt voor de behandeling van kwaadaardige ziekten bij kleine dieren dan ooit tevoren.

  Toegepast op kwaadaardige tumoren in de beginfase, kan een herstelpercentage van 70-80% worden bereikt met VETERA-DDW-25. Het product bleek efficiënt te zijn in combinatie met chirurgie – bij operabele tumoren – of als enige behandeling. Toepassing van het product kan de noodzaak voor bediening volledig elimineren; als alternatief kan de tumor die tot regressie is gebracht door eerdere toepassing van VETERA-DDW-25, veilig operatief worden verwijderd.

  Kleine dieren die werden behandeld met borsttumoren vertoonden een responspercentage van meer dan 70%; bij meer dan 50% van hen werd volledig herstel bereikt. Evenzo werd een uitstekende effectiviteit waargenomen bij honden en katten met rectale tumoren, en meer dan 70% van de katten met lymfoïde leukose vertoonde volledig herstel.

  Langdurige dierproeven en praktische toepassing hebben beide aangetoond dat een jaarlijkse kuur van 1,5-2 maanden met het product de kans op kankerontwikkeling kan minimaliseren en de kans op terugval aanzienlijk kan verminderen bij die kleine dieren die al tumorvrij zijn.

  Van het veterinaire antitumorpreparaat Vetera-DDW-25 met verlaagd deuteriumgehalte, is aangetoond dat het geen schadelijke gezondheidseffecten en geen toxiciteit heeft. In bijna twee decennia na de toepassing ervan is geen geneesmiddelinteractie waargenomen en sinds de toelating heeft de bevoegde autoriteit geen meldingen ontvangen van bijwerkingen, ongewenste voorvallen of gebrek aan werkzaamheid.

  Dieren consumeren Vetera-DDW-25 graag en verdragen de behandeling goed. Lusteloosheid en slaperigheid kunnen optreden tijdens het toedienen, maar verdwijnen binnen 2-3 weken.

  Deuterium (~arm water, zwaar water) wordt ook beschreven in

  Cover Deuterium Depletion ~ Gabor Somlyai 2022

  Klik op de Cover om mee te bestellen bij Preventa of Vetera.

  VETERA-DDW-25®

  is een medisch geregistreerd product (sinds 2011).

  Reg. No.: 084/1/2011 MgSzH ÁTI

  Produced by Primavet Produkt Ltd. under the licence of HYD LLC. for Cancer Research and Drug Development.


  De productie van VETERA-DDW-25®


  HYD LLC is een Hongaars bedrijf dat in 1999 een vergunning kreeg voor de productie van deuteriumarm drinkwater.  Preventa® deuterium~arm drinkwater werd in 2005 geïntroduceerd op de ANUGA beurs in Keulen. Deze uitvinding won de 1e prijs in de internationale innovatiewedstrijd ‘New Foods’ op het Health & Functional Food Forum.  


  HYD LLC ontwikkelde een geheel eigen proces voor het bereiken van deuterium depletie in water en produceert verschillende deuterium~arme producten met deuteriumgehaltes tussen 125 en 25 ppm. Geproduceerd onder strikte farmaceutische richtlijnen, volgens gepatenteerde productiemethode.


  HYD LLC logo


  De effecten van Preventa® deuteriumarm drinkwater in organismen zijn grondig onderzocht en gedocumenteerd.

  Achtergrondinformatie over DDW vind je in de Nieuw Water WaterWiki

  Toch niet helemaal tevreden na aankoop?

  Geen probleem! 

  Je hebt 14 dagen om jezelf te overtuigen 

  en je kunt gebruik maken van je herroepingsrecht. 

  Zoals altijd is het van belang zorg te dragen voor het artikel 

  en contact op te nemen voor de procedure voor retour & restitutie.


  Toch niet helemaal tevreden na aankoop?

  Geen probleem! 

  Je hebt 14 dagen om jezelf te overtuigen 

  en je kunt gebruik maken van je herroepingsrecht. 

  Zoals altijd is het van belang zorg te dragen voor het artikel 

  en contact op te nemen voor de procedure voor retour & restitutie.