Top 10 redenen waarom ik een Waterconsult aanbied:

Een Waterconsult aanbieden? Waarom doe je dat?
Kom je dan bij mij langs? Waarom zou ik dat willen?

Logische vragen die ik graag voor je wil beantwoorden 🙂

Ik zet hier vast mijn top 10 redenen op een rijtje:

  • Water is onmisbaar en gewoon basisvoeding,
  • Ons lichaam bestaat voornamelijk uit water,
  • Geen drank is lekkerder dan zuiver en vitaal, vers fris water drinken
  • Water dat je lekker vind drink je moeiteloos en steeds meer..
  • Levendig, schoon water heeft en geeft energie,
  • Leidingwater is lang niet zo schoon als het lijkt,
  • Water is gevoelig voor invloeden van buitenaf en heeft ‘een geheugen’,
  • Water kun je afstemmen op je persoonlijke en professionele wensen,
  • Water is nooit hetzelfde en overal anders,
  • Wanneer je de verschillende waters op een rijtje proeft merk je echt de verschillen!

Oké, ik houd het bij 10. Want ik hoef vast niet te noemen dat een beetje hulp welkom is wanneer je op zoek bent gegaan naar het beste water, waarna je wordt overspoeld door de overvloed aan informatie om uit te moeten kiezen.. Been there, Done that! 🙂

Je weet misschien al dat wij voornamelijk uit water bestaan? Driekwart in volume en wel 99% van al onze moleculen!?
Ook dat lijkt mij een goede reden om water te drinken dat bij je past..

Flauw he, zijn het toch alweer 12 redenen geworden.. en ik ben gewoon niet te stoppen..!?

Want wanneer ik dit allemaal vertaal naar een huishouden: door je water aan te pakken bij de kraan en helemaal af te stemmen op je persoonlijke smaak en behoefte, kun je besparen op boodschappen doen, sjouwen, ruimte en dus tijd. Terwijl je kiest voor echt zuiver en actief / vitaal kraanwater als je dagelijkse drinkwater. Het gezondste wat er is! Natuurlijk ook te gebruiken in de keuken, in de badkamer en mogelijk zelfs in je verwarmingssysteem (ja, zelfs dat brengt voordelen 🙂

Met een waterconsult krijg je helder en duidelijk, wat waterveredeling jou kan bieden. Het gaat in ieder geval om meervoudige winst: beter voor onze gezondheid, bijdragend aan duurzaam leven en economisch het voordeligst.

PS: de ervaringen van mensen tijdens de Waterproeverij (die ik mag delen) staan op de pagina Waterconsult
en ook op de pagina’s van de producten zelf..

Ook voor (horeca) bedrijven is een Waterconsult veelbelovend!

Wanneer je water schenkt aan gasten, zoals in een restaurant, dan heb je super redenen om het water kwalitatief te optimaliseren.

Het zal niet lang meer duren, of (bewuste) gasten zullen gastvrijheid en kwaliteitsbeleving ook afmeten aan het water dat wordt geschonken. Alleen maar flessenwater gebruiken of zomaar kraanwater drinken of serveren is al ‘discutabel’.

En daar zijn meerdere redenen voor:

  1. flessenwater is belastend voor het milieu,
  2. het is kostbaar en
  3. het Nederlandse kraanwater heeft wel een prima reputatie, maar verontrustende berichten over de vervuilingen in het (grond-) water nemen snel toe.

We zitten dus een beetje klem tussen een uitgesproken voorkeur hebben voor kraanwater of water in flessen wanneer je

  • het kraanwater niet vertrouwt
  • of niet lekker,
  • of gewoon onaantrekkelijk vindt.Daarnaast is er de hoge kostprijs van gebotteld water: het is relatief duur, niet duurzaam en ook onpraktisch.

Op dit probleem heb ik een passend antwoord gevonden!

Op basis van mijn onderzoek van de afgelopen 10 jaar heb ik een selectie kunnen maken uit de bestaande behandelingsmethoden, die het water echt zuiveren en revitaliseren door de natuurlijke kwaliteiten van water te herstellen. Deze kunst noem ik Waterveredeling.

Dit is speciaal voor horecabedrijven en service bewuste instellingen interessant. Waterveredeling is uitgelezen mogelijkheid voor een horecabedrijf of organisatie om zich als duurzaam, verantwoord en betrokken bij je gasten en medewerkers te kunnen profileren. Want wanneer je het lekkerste en beste water serveert en ook nog op een persoonlijke manier presenteert, dan werkt dit (net als de kwaliteit van de koffie) als een visitekaartje!

Mijn advies is daarom: serveer het water zo heerlijk en aantrekkelijk mogelijk.
Dat kan nu op een handiger en voordeliger manier dan de in omloop zijnde gevulde watercontainers. Hier kleven meerdere nadelen aan: het water staat lang stil, het is verpakt in kunststof en het water neemt belastende informatie op uit de omgeving.

Daarom nog even de voordelen van Waterveredeling op locatie op een rijtje:

  • Minder sjouwen
  • Minder kosten
  • Meer marge (is mogelijk bij verkoop, bijvoorbeeld met de Nieuw Water Kaart)
  • Meer tevreden gezichten
  • Verduurzaming van de bedrijfsvoering (je schenkt Lokaal Water!)
  • Je kunt het water een eigen (bedrijfs-) signatuur meegeven!

Met een Waterconsult voor bedrijven krijg je helder en duidelijk wat waterveredeling jou en/of het bedrijf kan bieden.

“Op naar meervoudige winst: het beste voor onze gezondheid, bijdragend aan duurzaam leven en economisch het voordeligst.”

Neem je contact op, voor een Waterconsult?
Dan kun je de verschillende waters namelijk zelf ervaren!

ik wens jou en je gasten zuiver en vitaal water,

Giovanna Gomersbach de Legé

 

Speciaal voor de Horeca is de Nieuw Water Kaart ontwikkeld! Lees hier een interview waarin ik dat uitleg.