arrow_drop_up arrow_drop_down

Giovanna Gomersbach

Waterveredelaar

De tijd is rijp! 

Na ruim 7 jaar onderzoek, schrijven, digitaal uitdelen, aanvullen, verbeteren en een compleet rijpingsproces, is het zo ver:
De Schoonheid van Water ~ Goud van de Toekomst is verschenen!


Geschreven door een leek voor leken, ofwel voor mensen die alles willen weten over ons Water. Ook over de onzichtbare kanten van het levenbepalende element, waar ons lichaam uit is opgebouwd en dat de drager is van alle levensenergie.

Graag nodig ik je uit om mee te gaan op ontdekkingsreis in de wereld van ons water!

7+ jaar

Research

130

foto's en aquarellen

1000

Exemplaren

468

pagina's.

Eerdere lezers schreven:

Wat een prachtig boek heb je geschreven, Giovanna Gomersbach.

Werkelijk een boek dat bewust maakt van 
‘de essentie van leven’!

Heidi Leenaarts 

Het leest voor mij heerlijk. Het meandert , het beweegt, je raakt me aan, het verfrist, het voedt me, het verwarmt en het confronteert, het boek IS als levend water.. Voor mij dan…

Joost Valk

Dank je wel voor dat geweldig mooie boek, het straalt pure kracht en schoonheid uit! Alleen al van de uitstraling wordt ik helemaal blij.


Ingrid Raaymakers

Ontdek de werkelijke waarde van water...

Hallo! Mijn achternaam is niet Universalis, maar als auteur voel ik mij vrij om deze naam aan te nemen. Het geeft uiting aan mijn intentie om aandacht te vestigen op de universele wetten in relatie tot onze natuur en cultuur, met het oog op ons dagelijkse, persoonlijke leven.

Door dit boek komt mijn fascinatie voor levensenergie, schoonheid en natuurlijke intelligentie tot wasdom en geef ik expressie aan mijn visie op duurzame gezondheid en levenskunst.

Op Bevrijdingsdag 2015 werd het 1e deel digitaal per email verspreid in mijn netwerk en in de 3 maanden daarop volgden deel 2, 3 en 4. De reacties waren meer dan bemoedigend (een aantal daarvan lees je verderop) en bovendien schreven veel mensen zich in op de intekenlijst voor het echte drukwerk.


In de tussentijd heb ik nog 3 extra hoofdstukken toegevoegd: over de bijzondere relatie van Water & Licht, over het onbekende Primairy Water en over een primeur: Waterveredeling.
Sinds ik in juni hoorde dat het boek gedrukt zou gaan worden, ben ik intensief aan de slag gegaan om alles te vervolmaken. Het rijpingsproces werd voltooid!

Ik ben vol vertrouwen dat dit boek helpt ons leven mooier te maken, omdat water een sleutelrol heeft en de samenhang achter het woord Schoonheid (zichtbaar en onzichtbaar) wordt helder. Ook goud speelt een rol, als aards edelmetaal en als symbool voor waardebepaling. Belangrijk, omdat waardebepaling onze toekomst vormgeeft.


Ontdek de werkelijke waarde van water en ga deze ontdekkingsreis met mij aan! Ik kan je alvast verklappen, dat zowel jij als het water na afloop niet meer hetzelfde zullen zijn...

 • Ontdek alles over water in vitale en duurzame gezondheid
 • Ontdek hoe wetenschap & mysterie in elkaar schuiven
 • Ontdek waarom water een energie- en informatiedrager is
 • Ontdek dat water al het levende beïnvloedt en verbindt
 • Ontdek de samenwerking van water & licht in ons lichaam
 • Doe je voordeel met kennis over (de-)hydratatie van je lijf
 • Geniet van de unieke collectie waterfoto's en acquarellen
 • Verrijk je beeldvorming door de zee aan illustratieve citaten
 • Laat je inspireren door het water als levenskunst leraar
 • Maak kennis met de kunst van waterveredeling.

BEN JE ER KLAAR VOOR?
29 x 29 cm
468 pagina's
130 foto's en aquarellen

Herman Harms

Boekpresentator

Boekpresentator Herman:

Wat mij opvalt is jouw terdege kennis van zaken omtrent het onderwerp (water) en je sympathieke schrijfwijze die uitnodigt om verder te lezen. Het boek pakt me en zet aan tot nadenken en dat is precies wat jij voor doelstelling hebt met dit boek… ook het niveau van zinsvorming en zinsopbouw is top… 

Jan Bommerez

Transformatie Coach & Auteur

Flow expert Jan:

Wij staan er niet vaak bij stil maar we zijn meer waterwezens dan fysieke wezens… Het ‘water’ in ons lichaam is – als het goed is – de ideale geleider voor alle soorten energie, tot en met de meest subtiele… Het is van vitaal belang om genoeg water te drinken

en het is minstens even belangrijk om het juiste water te drinken.

Giovanna schreef een fascinerend boek over water en hoe belangrijk water is voor onze menselijke evolutie. 

Conny Bergé

Pionier & Activiste

Pionier Conny:

Wat prachtig, wat bijzonder, wat indrukwekkend, wat schitterend. Ik voel de Schoonheid van alle kanten. Dank je wel. Dit 1e deel is al van een weelde…… woorden schieten te kort. Ik heb het doorgebladerd, nee, ben er 2x doorheen gevaren, kleine stukjes in me opgenomen,
ik hoor het zachtjes ruisen, klateren…. Dompel me onder.
Wat zijn er toch prachtige metaforen, als het om water gaat. 


Wat geweldig dat het je gelukt is, om het goud van de toekomst vandaag de wereld in te brengen, zoals je dat aanvoelde en dat je dit nu met mij en anderen deelt. Hoe mooi heb je de schoonheid en rijkdom van water kunnen vatten en nu digitaal laten vloeien. 


Hoe jij de taal van water weet te spreken. Met een helderheid en frisheid… En dan de schitterende ondersteunende en versterkende
art direction van Fernando.
..

Je bent er nog... en op weg naar de ontvangst van jouw eigen exemplaar?

63,90

€55,-

Het compleetste boek over Water

 • Je ontvangt dit compleetste en mooiste drukwerk over ons water
  zonder extra kosten voor verpakking en verzending 
 • Gesigneerd? Als je het leuk dat ik in Het Boek een stempel met de datum plaats en er iets in schrijf t.a.v. Jou (of de begunstigde)
  Schrijf dat dan even in het tekstveld bij je bestelling!

HEB JE SPECIALE WENSEN?

Wil je meer dan 1 exemplaar bestellen, of Het Boek als cadeau laten afleveren,
op een speciale datum (bijvoorbeeld voor de feestdagen)?
Neem even contact op, dan regelen we dat!


En nog iets: 

Ken je een school die dit boek wel in huis zou willen hebben?
Door iedere 10 boeken die zijn aangekocht, wil ik graag 1 exemplaar

kosteloos beschikbaar voor een onderwijsinstelling.
Geef ajb via het contactformulier de naam van de school
en het emailadres van de contactpersoon aan mij door
dan kan ik dat verzorgen!

Liever eerst een Preview ontvangen? Prima, komt naar je toe! Via de knop hiernaast  >>>