Over Giovanne

“Hoe meer ik leer over water, hoe beter ik begrijp hoe wezenlijk de kwaliteit van water is, als (dagelijkse) basisvoeding en dus voor kwaliteit van leven.”

Over Giovanne

“Hoe meer ik leer over water, hoe beter ik begrijp hoe wezenlijk de kwaliteit van water is, als (dagelijkse) basisvoeding en dus voor kwaliteit van leven.”

Wie mij kent denkt aan eten.. 

Aan heerlijk, vers, natuurlijk eten & drinken :)


Van jongs af aan word ik aangetrokken door natuurvoeding. In mijn wereld staat de kwaliteit van voeding voorop en daarom kies ik voor puurheid en natuurlijke bronnen.


Eind 2010 kwam ik in aanraking met gevitaliseerd water en ik ontdekte toen pas dat er zoiets bestaat als waterkwaliteit. Nog altijd ben ik verbaasd dat we hier in onderwijs of opvoeding niets over leren en eigenlijk nooit bij stilstaan, terwijl we het dagelijks eten en drinken.


Ik proefde het verschil, ging op onderzoek uit

en een fascinerende wereld ging voor mij open.

Mijn hele leven is hierdoor beïnvloed!


Mijn persoonlijke ontdekkingsreis, kennis en ervaring vertaal ik inmiddels naar de praktijk met Waterveredeling: een nieuw begrip in NL.


Via Nieuw Water Winkel help ik mensen hun dagelijkse water te zuiveren, herstructureren en verrijken. Daar wordt kraanwater lekkerder en gezonder van en drink je als vanzelf gemakkelijker puur water, in plaats van allerlei (gezoete) dranken.

Waterkwaliteit aanpakken bij de kraan geeft ook het grote voordeel dat we water-consumptie verduurzamen: dat betekent minder flessen, grondstoffen, minder chemie, minder afval, minder transport. 

Kortom, ik zie alleen maar praktische voordelen en een bron van meervoudige winst. Daarom zal ik mijn waterkennis en ervaringen als waterveredelaar graag delen via Het Boek en Nieuw Water Winkel.

Giovanna in Chios's water, oktober 2019

Ik kies voor zuiver en vitaal water + vitale voeding, want

  • ik geniet van persoonlijk gemaakt water van de hoogste kwaliteit
  • heb geen last van overgangsproblematiek
  • gebruik geen medicijnen
  • voel mij dagelijks energiek
  • heb altijd en probleemloos een stabiel gewicht
  • ben inmiddels vrij van 'cravings' en cellulitis
  • mijn huid is glad en gehydrateerd, ik word meestal 15 jaar jonger geschat.
DE SCHOONHEID VAN WATER  Goud van de Toekomst.

Mijn wateronderzoek heb ik beschreven in

DE SCHOONHEID VAN WATER
Goud van de Toekomst. 

Wij staan er niet vaak bij stil maar we zijn meer waterwezens dan fysieke wezens… Het ‘water’ in ons lichaam is – als het goed is – de ideale geleider voor alle soorten energie, tot en met de meest subtiele… Het is van vitaal belang om genoeg water te drinken en het is minstens even belangrijk om het juiste water te drinken.Giovanne de Legé schreef een fascinerend boek over water en hoe belangrijk water is voor onze menselijke evolutie.

Jan Bommerez

LEZERS SCHRIJVEN:

Herman Harms

"Wat mij opvalt is jouw terdege kennis van zaken omtrent het onderwerp (water) je sympathieke schrijfwijze die uitnodigt om verder te lezen. Het boek pakt me en zet aan tot nadenken en dat is precies wat jij voor doelstelling hebt met dit boek…ook het niveau van zinsvorming en zinsopbouw is top…"

Roland Leenaarts

Dank je wel voor je geschenk! Ik heb een begin gemaakt met lezen en word er blij van. Mooi geschreven en prachtig vormgegeven! Wist niet dat er zoveel over water te vertellen was. (Acrobat Reader telt maar liefst 3640 woorden met ‘water’ in het document…..)
 Zeer leerzaam en bewustmakend. Nogmaals dank!

Joost Valk

Wij verbazen ons allang niet meer over synchroniciteit. Jouw energie komt volledig binnen als ik lees. Zoals alles wat jij doet… Of creëert… Je bent het ZELF. En omdat je zo heel (heilig ;-)) bent voelt dat zalig. Joost, universalist in opleiding.

Ik wil ons Water helpen zuiver, vitaal en coherent te zijn. Zowel in ons eigen lijf als in onze ecologische omgeving. Nu direct en op langere termijn, zeker voor onze kinderen. 

Giovanne Gomersbach de Legé

Transformeer je Leven

In dit webinar draait het om waterbewustzijn en de transformerende krachten van ons water.