Over Nieuw Water

'Laten we samen Nieuw Water laten stromen'

Over Nieuw Water

'Laten we samen Nieuw Water laten stromen'

Wat wij met Nieuw Water willen bereiken?

Wij mogen onze bijdrage leveren aan bewustwording van wat water is, wat het doet en wat het voor een ieder kan betekenen. 

Water speelt namelijk een fundamentele rol in onze vitale gezondheid en bewustzijnsontwikkeling.


Alles wat leeft heeft water nodig om te kunnen bestaan en water helpt ons

om onze directe leefomgeving te kunnen reinigen, verzorgen, (re)vitaliseren en optimaliseren voor welzijn.


Waterkwaliteit maakt verschil in hoe het menselijk lichaam, dieren en planten water kunnen opnemen,

gebruiken, om te kunnen gedijen. De woorden die hierbij horen zijn 'biologische opneembaarheid' en hydratatie.


Het valt niet te onderschatten wat een optimale kwaliteit water doet voor alle dagelijkse processen;

bij schoonmaakactiviteiten en in het verzorgen van planten, dieren en bodemleven.
Ja zelfs bij watergebruik in keukens en productiebedrijven.

Maar misschien nog belangrijker is een herwaardering van water als onze primaire basisvoeding

en h-erkenning van optimale hydratatie als de basis van onze vitale gezondheid.


Niets reinigt en vitaliseert ons leven beter dan zuiver en vitaal water.

Omdat wij in ons leven op allerlei manieren met belastende vervuilingen te maken hebben,

brengt Nieuw Water veredelende hulpmiddelen om hier zelf iets aan te kunnen doen.


Wij voorzien in mogelijkheden om zelf schoon en vitaal water te creëren in de dagelijkse praktijk; thuis en op het werk.

Vanzelfsprekend bieden wij hierbij informatie over de (leven bevorderende-) kwaliteiten en eigenschappen van water

en over onze selectie producten. Bovendien adviseren en begeleiden wij bij de keuze van het meest doeltreffende product voor de gebruiker en de doelstelling.


Door dit stap voor stap, kraan voor kraan en samen te doen, kan uiteindelijk iedereen van alle leeftijden zich bewust worden van hoe belangrijk en aantrekkelijk de schoonheid van vitaal water is. Laten we water 's kwaliteiten in ere herstellen en er met volle teugen van genieten!

null


Ons ideaal is dat kinderen vanaf hun jongste jaren zullen ervaren dat er niets heerlijker is om te drinken dan vitaal en zuiver water. Op de juiste manier aangeboden en op scholen beschikbaar zal, dit een fundamentele bijdrage zijn aan hun groei en ontwikkeling.

(en tot die tijd: gewoon bij iedereen thuis, dankzij bewuste ouders :)

Wij als Nieuw Water kiezen voor het actief beïnvloeden van waterkwaliteiten en het creëren van ecologisch gezond milieu; zowel van binnen als buiten ons.

Ronald

Nieuw Water Installaties

"Met mijn voeten in de aarde en mijn handen aan de waterkraan om mens, dier, flora & fauna van dienst te zijn met Nieuw Water, maakt me in hart en hoofd een blij man."

Giovanne

Nieuw Water Veredelaar

Toegewijd aan het veranderen van de manier waarop we met onze vloeibare levensbron omgaan en om kristallijne hydratatie heerlijk en eenvoudig toegankelijk te maken.

Nieuw Water is opgericht door Giovanne. In haar passie voor natuurvoeding kwam zij tot de realisatie dat naast goed eten ook goed water zelf bereikt en bereid dient te worden. Diepgaand wateronderzoek leidde tot haar boek over water en initiatie van het beroep Waterveredelaar. Haar selectie waterveredeling methodes vindt je in de Nieuw Water Winkel webshop.
"Het is de hoogste tijd om zuiverheid en transparantie na te streven en elkaar te helpen ontwikkelen op een gezonde manier."

Onze Drijfveren & Werkwijze

EEN IEDER VAN ONS

Een ieder van ons, zit in een flow van persoonlijke groei en bewustwording. 

Onze ambities voor een schonere, gezondere en mooiere wereld, nu en in de toekomst,

hebben ons samengebracht en laat ons samenstromen voor Nieuw Water.


Water is voor ons een leidend element. Gefascineerd door hoe complex en wonderbaarlijk water is, 

hebben wij zelf een intense behoefte om te kunnen beschikken over een optimale kwaliteit water.


Daarbovenop vinden wij dat mooi zuiver en vitaal water voor alle levende wezens beschikbaar zou mogen zijn, 

want ieders vitale gezondheid en welzijn gedijt hierop.

Onze bewustwording van eigen verantwoordelijkheid, het kiezen voor een kwalitatief beter leven

en ook bereid zijn daar keuzes in te maken, zijn drijfveren die we nu als bedrijf willen uitdragen naar anderen.


SAMEN

We hebben een verschillende achtergrond qua werkervaring, waarmee we elkaars sterke en minder ontwikkelde punten mooi aanvullen. Onze fascinatie voor water, het stimuleren van waterbewustzijn, anderen willen helpen de beste kwaliteiten van water beschikbaar te maken, het ondersteunen van anderen die in hun eigen kracht stappen; dit zijn een aantal gedeelde raakvlakken. 


Met Nieuw Water willen wij het nemen van eigen verantwoordelijkheid voor het welzijn van lichaam, geest en leefomgeving helpen belichamen. Hierbij is het verleggen van de focus op  'wat niet werkt'  naar  'wat werkt wel voor mij & ons'  een zienswijze,

 waar we persoonlijk voor gaan en als bedrijf achter staan.


Niet afwachtend klagen en blijven doen wat niet werkt maar actie ondernemen en stap voor stap zelf voor verbetering zorgen. 

In ons geval doen we dat watergebruiker voor watergebruiker, huis voor huis, bedrijf voor bedrijf, school voor school 

en kraan voor kraan..


Wij streven naar een heldere geest in een vitaal lichaam met zuiver & mooi water als levenskracht voor groei,

door het water bij de hoofdleiding of kraan bewust onder handen te nemen.
Met aandacht voor hoe we zelf watervervuiling kunnen voorkomen (!)

Volgens ons vaart alles en iedereen daar wel bij ;)

Wat anderen over ons zeggen:

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Gezocht & Gevonden

Mijn vriendin en ikzelf waren al geruime tijd op zoek naar zuiver drinkwater omdat we ons toch wel enige zorgen maakten over de zuiverheid uit de kraan. We waren al enige tijd bezig met het slepen van flessen bronwater uit de winkel maar dat zat dan weer in petflessen waar we ook niet echt blij mee waren. Dat moet toch anders kunnen zo dachten wij. Totdat ik in het Moermanblad Uitzicht een artikel las van prof. drs. Frits Muskiet over het drinken van waterstof(gas). Ik werd daar echt laaiend enthousiast van. Maar hoe en waar beginnen we en komen we aan informatie? Op onze vakantiebestemming  gingen we Googelen en kwamen we toevallig terecht op de site van Nieuw Water van Giovanne. Een korte kijk op haar website deed me besluiten om haar persoonlijk te bellen. Toen is het balletje gaan rollen. Ze gaf aan om op locatie te kunnen komen vertellen over water met al haar mogelijkheden. We spraken af voor een consult bij ons thuis. Ze had van alles mee om het verschil te proeven tussen vitaliseren, reinigen en hoe waterstofgas te maken. Echt een totale eyeopener voor ons. Wat is er veel mogelijk met water en wat een wereld van verschil in smaak. Een avond die ons deed besluiten om een totaal nieuw water drinken te gaan ervaren. En............die een enorme boost geeft aan onze gezondheid. Wow, onze zoektocht werd werkelijkheid! Binnen twee weken hadden we een waterzuivering (omgekeerde osmose), een vitalisator en een waterstofmaker in huis en ook nog een apparaat die ons hele watersysteem in ons huis (incl. CV) van vitaal water voorziet. Toevallig hadden we afgelopen zaterdag een groepje dames op kraamvisite die we graag wilden laten kennismaken met onze nieuwe aanwinst. Ook zij proefden een duidelijk verschil en sommigen spraken zelfs over "een lekker sapje". Graag willen we mensen die op zoek zijn naar goed zuiver en helend water willen adviseren om contact te zoeken met Giovanne. Zelf zoeken op het internet geeft veel verwarring en je weet eigenlijk ook niet waar je moet zoeken en wat überhaupt goed en te vertrouwen is.

Hartelijke groeten Wilfred Beemster

evt. tel.nr voor vragen omtrent de beleving 0650438595 


Vriendin Sarah was er ook bij : )

"Goh ik heb zo genoten vanmiddag! En nu van het zuivere heerlijke water en mijn H2 apparaat. Ik ben er mega blij mee!!!"

Water Chakra Puur
Wilfred Beemster
Blij & Gelukkig
Het EWO water voelt goed en het hele gezin is er blij mee. Het wordt dus maximaal gebruikt. Welke effecten dat werkelijk gaat geven vind ik lastig te benoemen. We weten in ieder geval dat er veel minder verontreinigingen in je lijf komt en dat het vitaler is. En dat is mooi 😃. Ik vond het ook erg waardevol om je persoonlijk gesproken te hebben. 🙏

Ik heb nog effe goed geproefd aan het gewone en gefilterde water. Het ongefilterde water heeft een vervelende nasmaak gekregen. Net alsof er een lichte chloor smaak aan zit of zo. Heb het 4 x geproefd om zeker te zijn. Best eigenaardig om dat nu zo expliciet te ervaren.

Ja gelukkig proef ik het echt goed :))

Water Chakra Puur
Willem de Groot
Helder & Fris

Giovanne is bij me geweest en heeft me de verschillende mogelijkheden laten proeven. De Vrije Energie Transformator stak er voor mij met kop en schouders bovenuit: eerste slokje smaakte helder, fris, vol en tegelijkertijd luchtig, hij ging naar mijn hoofd, het werd er helder en kon helderder kijken, vervolgens voelde ik hem naar mn sacrum zakken en van daaruit naar mijn onderbuik. Nog even gekletst en ik nam nog  een slok, die zakte gelijk naar mn voeten en ik sta als een huis, na nog een slokje sta ik helemaal aan en Giovanne krijgt er kippenvel van :)

Vervolgens kan ik nog lang nagenieten van de heldere frisse nasmaak, die later als ik erover vertel tegen mn partner gelijk weer terug is.

Heel blij wordt ik ervan en heb hem gelijk de volgende dag besteld, ik ga niet wachten op de nieuwe kraan!

Water Chakra Puur
Marianne Buur
Informatie & Ervaren = kunnen kiezen

Mijn kijk op water is zeker veranderd. Ik zat al enige tijd in een proces waarin ik op zoek was naar mogelijkheden om ons water te verbeteren. Over de meeste zaken die jij noemt had ik in hoofdlijnen al iets gehoord. Ik was zelfs al naar een demonstratie geweest van een waterionisator, het zogenaamde Kangenwater. En had een offerte liggen voor de plaatsing van een ontkalkingsunit en afzonderlijk filter en vitalisator. In de tussentijd zag ik jouw boek liggen in de bibliotheek. Het keek me aan en ik moest het meenemen. Dit boek wilde ik graag zelf hebben, zo kwam ik op jouw site en ging lezen over de mogelijkheden die jij daar aanbiedt als waterverbeteraar. Dan klik je natuurlijk ook de email-serie aan en tegelijkertijd was er jouw persoonlijk advies hier thuis. Jouw helder overzicht van alle verschillende aspecten en de proeverij heeft mijn inzicht vergroot en me naar andere keuzen geleid.


Ik denk dat als de email-serie je eerste kennismaking is dat hij een hoop informatie bevat, helder weergegeven. Soms moest ik het ook wel twee maal lezen om tot me door te laten dringen. Het is fijn om al die informatie zo duidelijk geordend aangeboden te krijgen. Voor de leesbaarheid zou het misschien helpen om de tekst luchtiger te maken door de lay out. Ik denk hierbij aan de mooie lay out en illustraties van je boek. Je zet zeker iets in gang op een positieve manier.

Water Chakra Puur
Ellis Leeters

We kunnen onze missie samenvatten als:

"Nieuw Water gaat viraal .. iedereen radicaal meer vitaal.. nationaal en mondiaal!"

null