Vitaliseer je leven

Voorbeelden

Zuiver, vitaal en actief water kan je leven de energie voor een herstart geven.

Vitaliseer je leven

Voorbeelden

Zuiver, vitaal en actief water kan je leven de energie voor een herstart geven.

null


Op deze pagina vertellen enthousiaste Mede-Waterwezens

de ervaringen en veranderingen die ze door Water hebben.


Als je zelf een mooie ervaring wilt delen en toevoegen op deze pagina, laat het ons weten dan plaatsen we die graag hier .

Stuur ons er een email over op contact@nieuwwater.nl

Bedankt alvast!


De WaterErvaring van

Ronald van Ruiten

null

Wie Ronald kent denkt aan schone ramen en panden. 

Aan een smetteloze reputatie en de tevreden klanten

van zijn eigen schoonmaakbedrijf.


Hij kende de kracht van water in schoonmaak activiteiten. Tegelijkertijd was zijn leven niet direct een toonbeeld van zelfzorg, in de zin van kiezen voor gezonde voeding, natuurlijke ontspanning en consumeren van zuiver en vitaal, actief water.


Juli 2021 kwam hij in aanraking met geïoniseerd water en 

ontdekte hij dat er zoiets bestaat als kunnen kiezen voor

het drinken van een bepaalde waterkwaliteit'.

Wat dan ook nog eens verrassend voor hem bleek te werken.


Hij merkte het verschil, ging op onderzoek uit

en een fascinerende wereld ging voor hem open.

Zijn hele leven is hierdoor beïnvloed..


Lees verder in zijn eigen woorden:

"Terugkijkend op het afgelopen jaar, maar nog belangrijker vooruitkijkend op wat komen mag is het gevoel wat het meest bij me opkomt; dankbaarheid voor mijn hervonden vitaliteit dankzij vitaal water.


Dankzij dit essentiële ‘ hulpmiddel’ wat ruim een jaar geleden op de juiste manier bij mij werd gebracht heb ik stap voor stap, of druppel voor druppel…. een heel aantal fysieke en ook wat mentale processen weer een ommekeer kunnen geven. 


Let wel, ik was niet ernstig ziek, maar wel een langzaam uitdovende eind 40-er met ongemak, pijntjes, overgewicht, vermoeidheid en er dus soms ook geen zin in…….

en dan is het natuurlijk heel fijn als je de weg terug mag vinden met iets wat ook nog eenvoudig en leuk is; simpelweg voldoende water drinken. 

Water wat zo lekker binnenkomt dat dat plezierig is om te doen. En dan dus steeds weer een stukje vitaler worden… fitter, meer energie, overtollige kilo’s kwijt, een gezondere huid en uiteindelijk ook de rust gevonden om het vervelende roken te stoppen.


Nogmaals echt dankbaar dat ik dit zo mag ervaren en vooral ook voor dat positieve gevoel dat ik nog vele jaren vitaal vooruit mag en daarbij dat ik het vitale water beroepsmatig bij velen mag brengen, dat is echt mooi waardevol werk!


In dat werk het afgelopen jaar mogen leren hoe je water ‘ vitaal’ maakt. Het filteren was mij zoals velen al wel bekend, maar dat je met de mooie duurzame toepassingen voor waterveredeling het water echt een op de persoon afgestemde beleving kan meegeven.. Het is zo mooi bij de klanten waar ik het installeer steeds die glimlach te mogen waarnemen als zij gaan proeven…..

Of luister naar Ronald als hij zijn eigen verhaal  vertelt..

Door aan mijn eigen lijf te ervaren wat water voor mijn vitale welzijn betekent, ben ik zelf waterveredelaar geworden en help ik nu mensen om ook deze transformatie te bereiken.

Ronald van Ruiten

Meer weten over wat Water voor jouw gezondheid kan betekenen?


Vraag de gratis 7-delige email serie 'Gezond Water' aan!


Meer weten over wat Water voor jouw gezondheid kan betekenen?

Vraag de gratis 7-delige email serie 'Gezond Water' aan!