EMF Card

Gepatenteerde HQR-technologie zorgt voor coherente water ordening in je lichaam

EMF Card

Gepatenteerde HQR-technologie zorgt voor coherente water ordening in je lichaam

De EMF Card

De gepatenteerde HQR-technologie (Harmonic Quantum Resonator) in de EMF Card creëert een harmonisch elektromagnetisch veld. Dit veld is die specifiek afgestemd op de structuur van het water in elk levend organisme. Hierdoor kan de waterstructuur herstellen en neemt je innerlijke veerkracht en herstelvermogen toe.  


Van nature is ons lichaamswater hexagonaal gestructureerd. Dit betekent dat de watermoleculen in een gezond lichaam vooral in (zeshoekige) structurering voorkomen en samen een coherent geheel vormen.


In een natuurlijke situatie biedt gestructureerd lichaamswater een beschermende werking tegen straling. Natuurlijke harmonische straling van de zon, de kosmos en aarde ondersteunen en versterken deze beschermende functie.


De laatste 20 jaar heeft het lichaam te maken gekregen met een enorme toename aan onnatuurlijke straling afkomstig van wifi- en mobiele netwerken (3G, 4G en 5G Straling), zendmasten, hoogspanningsmasten en slimme meters. Deze EMF/elektrosmog is niet-harmonisch en verstoort het gestructureerde lichaamswater, onze natuurlijke bescherming tegen straling.

Hierdoor raken we uit balans.

De meeste mensen zijn zich niet bewust van de eventuele negatieve effecten van elektrosmog. De hoeveelheid en sterkte van deze onnatuurlijke straling is langzaam maar zeker toegenomen. Dit geeft ook wel gewenning. Het sluipende karakter maakt het vaak onduidelijk wat de oorzaak is van allerlei symptomen die wel worden ervaren en maakt het lastig om stralingsfrequenties en elektromagnetische velden aan te wijzen als de oorzaak.


Hoog sensitieve personen ondervinden meestal direct negatieve effecten van Elektrosmog. Deze groep mensen is zich hierdoor vaker bewust van de nadelige effecten van onnatuurlijke straling. Zij ervaren problemen als stress, hoofdpijn, maag- en darmklachten, een slechte nachtrust, een gebrek aan energie en raken snel(ler) overprikkeld. 

Na het gebruik van de EMF Card ervaren 9 van de 10 mensen verandering. Vage symptomen nemen af en het algemeen welzijn neemt toe. Dan pas realiseren ze zich dat ze misschien toch last hadden van de elektrosmog. De EMF Card is hiermee ook een instrument om vast te stellen of elektrosmog effect op je heeft.


Er zijn gebruikers die direct een verschil ervaren wanneer ze de kaart vasthouden terwijl andere gebruikers het verschil pas na 2-3 weken voelen. Daarom bieden wij een niet-goed-geld-terug garantie van 60 dagen.

Harmonisch gestructureerd (lichaams)water is fundamenteel voor gezonde biochemische en ecologische processen. 

  Wij Zijn Water

   Van nature bestaat ons lichaamswater niet uit losse, ongestructureerde watermoleculen., maar deze zijn geordend in harmonisch gestructureerde verbindingen.
   Zo vormen zij een netwerk in ons lichaam waardoor alle weefsels en cellen met elkaar in contact zijn en met elkaar kunnen communiceren.
   Wanneer deze verbindingen verstoord worden (door elektromagnetische stralingsfrequenties / EMF / elektrosmog ) raken de weefsels en cellen in ons lichaam ‘uit-communicatie’. Hierdoor worden lichaamsprocessen verstoord en vermindert natuurlijke bescherming van binnenuit. 

  Daarom: orden je eigen watermoleculen zoveel mogelijk.

  Waterstructuur

  waterbrug-moleculen

  Op de buitenzijden van de kaart staan symbolen en deze geven aan welke zijde een energetische werking heeft en welke zijde juist een kalmerende. De zijde met de pijlen draagt een met de klok mee draaiende energie welke een stimulerende en energetische kracht bezit als je deze zijde naar je lichaam richt. 
  null


  De zijde met de lussen genereert energie tegen de klok in. Deze kant heeft een kalmerend en rustgevend effect op het lichaam.

  Praktisch over de EMF Card

  Persoonlijke ervaring met de Natural Flow moleculaire drinkwater zuivering

  Gebruik naar wens

  De kaart kan naar persoonlijke voorkeur worden gebruikt. Je kunt zelf bepalen of je de kaart altijd bij je draagt of dagelijks enkele tijd vasthoudt en of je wel of niet gebruik maakt van de symbolen. Voel zelf wat jouw lichaam nodig heeft en wat goed voelt.

  Technologie

  Het lichaam genereert zelf een aantal millivolt  (een lichaamscel tussen 50 en 90 millivolt). Deze energie versterkt  de werking van de HQR-technologie, wanneer de metalen strips wordt aangeraakt. Houd de kaart tussen je vingers bij een uit balans geraakte plek in je lichaam, hierdoor geef je je lichaam op die plek een extra impuls.

  Garantie

  Je kunt via Nieuw Water altijd terugvallen op een goede service. De ervaring is dat de EMF Card als een welkome en zelfs onmisbare aanwezigheid wordt gewaardeerd. Jij kunt zonder risico de EMF Card ervaren en de “niet goed, geld terug” regeling geldt in ieder geval 60 dagen. Het gaat er om hoe de kaart voor Jou werkt. Ervaar het zelf, baat het niet, schaden zal het zeker niet.

  Specificaties

  De EMF Card past zijn sterkte aan op basis van de energie van de onnatuurlijke straling. Hoe meer elektrosmog, hoe krachtiger de werking om de eventuele effecten van de elektrosmog te neutraliseren. 


  Het harmonische veld dat door de EMF Card om je heen wordt gecreëerd heeft een bereik van 3 meter rondom. Hoe dichter je bij de kaart bent, hoe sterker de kaart werkt.

  Materialen

  De EMF Card is uitsluitend gemaakt van 100% natuurlijke materialen. De buitenzijde is gemaakt van biologisch geteelde maïs. Het binnen frame bestaat uit het hoogfrequente harmonisch metaal Bismuth in combinatie met andere bronnen van natuurlijk metaal. De kaart is ontwikkeld en handmatig gemaakt in Nederland.

  Onderhoud

  De EMF Card bevalt geen elektronica en is hierdoor onderhoudsvrij. Kan levenslang meegaan, indien onbeschadigd.

  EMF Health Card in achterzak
  € 82,70

  De EMF Card

  • De EMF Card bevat geen elektronica en is hierdoor onderhoudsvrij.
  • Kan levenslang meegaan, indien onbeschadigd.
  • Inclusief verzending.

  Afmeting: 8,5 x 5 x 0,5 cm


  NB: geef je favoriete kleur aan in het bestelvenster, na de bestelknop. Kies uit:

  • Wit
  • Groen
  • Donkerblauw
  • Lichtgroen

  Gebruikservaringen :

  These slides will be slide-able on the live version of your page!
  En dat al na 2 dagen..

  Ik gebruik 'm nu 2 dagen en direct al minder hoofdpijn en scherper. Ook mijn misselijkheid is weg. Ik slaap rustiger en wordt fitter wakker. En dat al na 2 dagen. Dat belooft wat voor de toekomst...

  Water Chakra Puur
  Kim
  Deze wonderlijke 'creditcard' voelt goed

  Mijn zoontje heeft vaak een ochtendhumeur. Na van alles te hebben geprobeerd heb ik de kaart in zijn handjes gelegd en toen werd hij pas rustig. De kinderen zijn in het algemeen meer positief uitgelaten, ikzelf ben fitter ook aan het einde van dag. Het gebruik van deze wonderlijke ‘creditcard’ voelt goed. Ik voel me sterker, vrolijker en stabieler.

  Persoonlijke ervaring met de Natural Flow moleculaire drinkwater zuivering
  Yoni T.

  Ik wil jullie laten weten dat de HQR in de kaart goed werkt. Langzamerhand begon ik weer te connecten met mezelf. Ik kan mijn gedachten en gevoel weer een beetje sturen en gedachten zien. Heerlijk. Als ik me niet lekker voel of boos ben dan houd ik de kaart tegen mijn hart
  en dan word ik weer rustig.
  Ontzettend bedankt voor dit mooie geschenk.

  Rudolph F.

  EEN WELDAAD VOOR JE LIJF & JE LEVEN
  De EMF CARD is wetenschappelijk onderbouwd en de biologische effecten zijn veelvuldig aangetoond.

  Stabiliserende werking.

  Toen ik de “blauwe creditcard” vastpakte voelde ik ronde horizontale golven die door me heen gingen. De golven hebben een prettige lengte van tussen 0,5 en 1 meter, zijn rond, vol en stabiliserend. Ik had de kaart in mijn hand, zittend op een krukje (ik heb de indruk dat het uitmaakt waar op mijn lichaam ik hem heb:

  rond de heupen/buik merk ik een andere werking dan rond de borst/hart.

  Andere plekken nog niet geprobeerd 😊)


  Een paar minuten later had ik hem hoger, in de buurt van het hart. Ik voelde vrolijkheid, als ik me daarop concentreerde moest ik lachen zonder reden. De golven waren er nog steeds, maar het patroon veranderde. Ik praatte wat met Ronald en toen voelde het weer meer als ronde golven, de golflengte klopte.

  ~ ~ ~
  Ik ging met het kaartje in mijn bh op bezoek. Naar ongeveer een half uur begon het te veel te worden: mijn hoofd werd een beetje zwaar, alsof daar een wolk in zat. Ik haalde het kaartje uit bh en legde hem op schoot. Dat was veel plezieriger: naar enkele minuten, tussen gesprek door, merkte ik dat warme golven (golflengte rond 40 cm) verticaal door mijn ruggenwervel kolom gingen. Mijn onderrug werd warmer. Mijn algemene staat werd anders: ik keek naar de mensen bij wie ik op bezoek was en voelde liefde en warmte.


  Maar het had nog een extra kwaliteit: mijn blik was veranderd. Ik wilde eerst zeggen zoals na een slokje champagne. Maar dat was meer dan dat. Wat erin zat is een mix van: mellow, zacht zijn, de werkelijkheid/objecten en mensen zien met een zacht randje eromheen (dat is dan hetzelfde als bij champagne 😊),tegelijkertijd waren de zintuigen scherp en fijn (dat gebeurt met alcohol niet).

  Gevoel van welbehagen, welbevinden, zonder suf of slap te zijn.

  Anastassia Bote
  Het mooie is dat ook dieren kunnen profiteren van dit doeltreffende antwoord op ongewenste stralingseffecten. De gebruikerservaringen van dierenliefhebbers nemen hand over hand toe! Paarden, schapen, honden; zij laten merken dat zij minder stress ervaren met alle gedragsvoordelen van dien..

  Behandel ook het water dat je gaat drinken..

  Wanneer je de kaart enkele minuten onder of tegen een glas water legt dan bevorderd dit coherente moleculaire waterstructuren.  BESTEL hier jouw kaart in jouw favoriete kleur

  Toch niet helemaal tevreden na aankoop?

  Geen probleem! 

  Je hebt 60 dagen om jezelf te overtuigen 

  en je kunt gebruik maken van je herroepingsrecht. 

  Zoals altijd is het van belang zorg te dragen voor het artikel 

  en contact op te nemen voor retour en restitutie.


  Toch niet helemaal tevreden na aankoop?

  Geen probleem! 

  Je hebt 60 dagen om jezelf te overtuigen 

  en je kunt gebruik maken van je herroepingsrecht. 

  Zoals altijd is het van belang zorg te dragen voor het artikel 

  en contact op te nemen voor retour en restitutie.