Nieuw Water Privacyverklaring

Privacy verklaring / Gegevensbescherming

Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt 

en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet .


Privacyverklaring voor bezoekers en klanten

De website www.nieuwwaterwinkel.nl staat onder beheer van Nieuw Water.

De contactgegevens van Nieuw Water zijn te vinden op voornoemde website.

Bezoekers kunnen met hun vragen over de privacyverklaring terecht bij Nieuw Water.


Disclaimer

Nieuw Water is gerechtigd de inhoud van de privacyverklaring te wijzigen 

zonder dat de bezoeker daarvan op de hoogte wordt gesteld.

Het doorvoeren van de wijziging op de website is daarvoor afdoende.


De privacyverklaring voor klanten is een aanvulling op de privacyverklaring voor bezoekers 

en geldt voor iedereen die een bestelling plaatst bij Nieuw Water.


Gegevens die door de klant verstrekt worden

Nieuw Water kan de gegevens die door de klant verstrekt worden voor de volgende doeleinden gebruiken:

a. Het verwerken van de bestelling.

b. Het sturen van één of meerdere mails die betrekking hebben op het bestelde

zoals (maar niet beperkt tot) een mail waarin inloggegevens vermeld staan.

c. Het onder de aandacht brengen van activiteiten en mogelijkheden 

waarvan Nieuw Water denkt, dat haar klanten hier waarde aan kunnen hechten.


Gegevens verstrekken aan derden

Gegevens die door de klant aan Nieuw Water zijn verstrekt worden niet aan derden doorgegeven of verkocht.

De gegevens die gedeeld worden met samenwerkende bedrijven 

zijn geborgd door 'verwerkingsovereenkomsten'.


Beveiliging

De gegevens die de klant aan Nieuw Water verstrekt, worden in een beveiligde omgeving opgeslagen, 

door de website kostende partij, met welk bedrijf wij een verwerkersovereenkomst hebben.

De website is beveiligd door middel van SSL techniek, dat verbindingen via internet versleuteld.

Met SSL worden vertrouwelijke gegevens versleuteld verzonden, zodat ze niet onderschept kunnen worden. 


Verwerking van gegevens

Als je bent ingeschreven voor y-our drop.online, een download hebt aangevraagd, 

je hebt aangemeld voor een (gratis) informatie aanbod, een contactformulier hebt ingevuld 

of een aankoop hebt verricht en in de toekomst geen e-mail van ons wilt ontvangen, 

kun je te allen tijde weer uitschrijven door middel van de link onderaan de e-mail

of door contact met ons op te nemen.

Je e-mailadres wordt indien gewenst meteen uit ons bestand verwijderd en zal niet worden bewaard.


Je persoonsgegevens worden opgeslagen in ons e-mail autoresponder systeem, 

via de servers van het bedrijf waamee wij een verwerkersovereenkomst hebben.

De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. 

Gegevens die we hebben verkregen kunnen worden gedeeld 

met Facebook of LinkedIn of Google om advertentie doelgroepen te kunnen maken. 

Deze partijen zijn gehouden aan de privacy wetgeving.


Rechten

Je hebt het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken. 

Wij zullen jouw gegevens daarna niet meer verwerken. 

Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverklaring 

op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.


Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. 

Als je wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, 

dan kun je schriftelijk een inzage verzoek indienen.

Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, 

dan kun je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.


Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, 

een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. 

Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. 

Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. 


Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via contact@nieuwwater.nl 

Wij zullen je verzoek binnen maximaal vier weken in behandeling nemen.


Cookies

De website Nieuw Water Winkel maakt gebruik van cookies 

om het online gebruiksgemak voor de bezoekers van onze website te vergroten 

en om na te gaan hoe de site gebruikt wordt, 

zodat wij op basis daarvan de kwaliteit van onze diensten kunnen verbeteren.


Cookies zijn kleine tekstbestandjes die opgeslagen worden op de harde schijf van de computer van onze bezoekers. 

Deze zorgen ervoor dat de website onze bezoekers herkent bij terugkomst en instellingen onthoudt.

Wij maken gebruik van Google Analytics, wat ons inzicht geeft over hoe bezoekers onze website gebruiken. 

De 'tracking' gegevens van Google Analytics hebben wij geanonimiseerd,

waardoor IP adressen niet worden bewaard.


Bij een bezoek aan onze website of bij gebruik van sommige van onze producten 

slaan de servers automatisch informatie op, zoals URL, IP-adres, browsertype en -taal, datum en tijd. 

Ook voor de Social Media knoppen en 'embedded content' worden er cookies opgeslagen op de computer van onze bezoekers.

Lees hier hoe je cookies kunt verwijderen.


Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Nieuw Water met zorg samengesteld, 

doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet 100% worden ingestaan. 

Nieuw Water aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de informatie op deze website. 

Het is de gebruiker van deze site niet toegestaan de inhoud van de site te kopiëren 

of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, 

zonder schriftelijke toestemming van Nieuw Water.


Wijzigingen

Nieuw Water behoud te allen tijde het recht het privacybeleid te wijzigen.

~~~