Hoogvitaal zuurstof- en energierijk water

Hoogvitaal zuurstof- en energierijk water

Een mooi voorbeeld van zuurstof- en energierijk water is BLUE EARTH ELIXER.

Dit uniek gebrouwen water op basis van natuurlijk oerwater verdient de naam ELIXER omdat er slechts kleine hoeveelheden nodig zijn voor een heilzame werking. Om meteen het diepe in te gaan gaan we direct naar een aantal Vragen & Antwoorden over dit bijzondere water, dat het (lichaamseigen) zelfherstellend vermogen bekrachtigd.

Wat is Blue Earth ELIXER?

De basis van Blue Earth ELIXER is zuiver oerwater, gewonnen uit een bijzondere bron die ontspringt midden in de nog onberoerde (schone) hoogte van het Sauerland. Dit oerwater bevat een oorspronkelijke zuiverheid en vele mineralen die uitgebalanceerd in evenwicht zijn.

Wat is er zo bijzonder aan het oerwater uit deze bron?

Dit oerwater ontspringt uit een bron in een leisteen grot, uniek in Europa. Doordat de bron diep onder het Sauerland gebergte is ontstaan en door verschillende steen- en zandlagen loopt, kunnen we van oerwater spreken. Het bevat vele mineralen die perfect in balans zijn met elkaar, het water is pH neutraal, natriumarm en heeft een zuivere smaak. Elke slok is een belevenis van zachtheid, oorspronkelijkheid en vitaliteit. De bron bevat ook vrije waterstof dat voor zorgt voor verwijdering van afvalstoffen. Het water is door verschillende wetenschappers bestudeerd. Hun conclusie was dat dit water zeer krachtig is en dat elementen zich binden aan 'vrije radicalen' ofwel oxidanten. Deze staan bekend om de beschadigende werking aan de lichaamscellen en zijn berucht als mede verantwoordelijk voor ziekte en veroudering. [tweetquote]Dit oerwater blijkt het gehalte aan 'vrije radicalen' te kunnen verlagen met 24 %.[/tweetquote] Dit is wetenschappelijk onderbouwd en gepubliceerd in Lugano (1999), Japan (2000) en Zweden (2001). Verder zijn in dit oerwater de plus- en minpolen van de moleculen in balans, waardoor mineralen beter opgenomen kunnen worden. Deze bron wordt al decennia met succes voor therapeutische doeleinden gebruikt en dit levende oerwater is de basis en het hoofdbestanddeel van het brouwproces. Het brouwproces duurt 3 weken en wordt zeer zorgvuldig uitgevoerd. Na het brouwproces wordt de ELIXER verrijkt met zuivere zuurstof.

Wat is stabiele zuurstof en waarom is zuurstof belangrijk voor je lichaam?

Zonder water en zuurstof kan men niet leven. Door toenemende vervuiling van onze planeet krijgen wij steeds minder vitaal water en ook zuurstof binnen. Dit heeft natuurlijk gevolgen voor ons functioneren. Ook de toenemende stressfactoren spelen hierbij een belangrijke rol. Ene professor Dr. Pakdamann heeft na jarenlange studie ontdekt dat men door het drinken van met zuurstof verrijkt water de organen van extra zuurstof kan voorzien. Hierdoor krijgt men meer energie beschikbaar en de organen worden gefaciliteerd om cellen te onderhouden en nieuwe cellen te ontwikkelen. Degenererende cellen verdragen zuurstof juist niet en sterven af. Maar, zuurstof in water verdampt direct in de lucht. Nu heeft ‘Blue Earth’ een manier gevonden om stabiele zuurstof in het water te ontwikkelen, dat wordt (en blijft) opgenomen door het water. Hierdoor kan het ELIXER water gedurende langere tijd gedronken worden, met behoud van de zuurstof. Wat is 'gebrouwen' water? Het brouwen is een puur natuurlijk proces, zonder toevoeging van andere bestanddelen. Dit gebeurd door werveling, beweging en de temperatuur van het water nauwkeurig op elkaar afstemmen. Dit proces is door de jaren heen steeds weer verbeterd en hierdoor is een systematiek ontstaan waardoor het water kan transformeren. Om dit principe te kunnen begrijpen volgt hier wat meer uitleg.
Het brouwproces van Blue Earth ELIXER is gebaseerd op natuurwetten.
Een belangrijke inspirator is Victor Schauberger (1885- 1985), een Oostenrijkse natuuronderzoeker. Door het bestuderen van de basisprincipes in de natuur deed hij diverse uitvindingen die een grote impact hadden (en kunnen hebben op het dagelijks leven). Hij liet zien dat de natuur reeds alle oplossingen voor onstane problemen in zich draagt. (Zijn werk is revolutionair en zo invloedrijk, dat het vele bestaande technieken overbodig kan maken. (Lees hier meer over in De Schoonheid van Water ~ goud van de toekomst) Een andere (aangetoonde en toch nog steeds omstreden) natuurwet is dat water een geheugen heeft. Dit heeft voornamelijk te maken met de erkenning dat de klassieke wetenschap niet toereikend is om alles te kunnen verklaren. Dit geheugen (of registratie- en opslagvermogen) kan negatief uitpakken. Denk hierbij aan vervuild water dat wordt gezuiverd in een zuiveringsinstallatie. Hierbij worden fysieke vervuilingen grotendeels verwijderd, maar de 'imprint' van die vervuilingen is nog steeds aanwezig. De natuur en mensen zijn steeds minder in staat om dit water (ook energetisch) te zuiveren, zoals water dat in de natuurlijke cyclus wel altijd deed. Het resultaat zien wij om ons heen. Het intensieve brouwproces van ‘Blue Earth ELIXER’ helpt de natuur een handje. Want het water wordt niet alleen voor eigen welzijn gedronken, het water komt uiteindelijk ook weer in de ecologische watercyclus.

Hoe gebruik je Blue Earth ELIXER?

Het zou mooi zijn om dit ELIXER ook te gebruiken in de tuinbouw, landbouw en bij milieuvervuiling. Of gewoon in de vaas met bloemen of in de groente- of rozentuin. Dit is indirect* mogelijk met de innovatieve technieken die zijn ontwikkeld door Blue Earth! (*Indirect, in de zin dat er geen flessen ELIXER worden gebruikt, maar de allernieuwste inzichten om water (ook energetisch) te zuiveren en revitaliseren. Klinkt dit als muziek in je oren? Neem dan contact op.

Hoe werkt Blue Earth ELIXER voor persoonlijk welzijn?

De zuurgraad (ook wel pH-waarde genoemd) is een maat waarmee de hoeveelheid opgeloste zure en/of alkalisch reagerende stoffen in het water wordt aangegeven. In neutraal water is de pH-waarde 7. Is deze waarde kleiner dan 7, dan is het water zuur, groter dan 7 dan is het water basisch of ook wel alkalisch (niet zuur). De zuurgraad van drinkwater moet tussen de 7 en 9,5 liggen, maar nog beter is tussen de 7,8 en de 8,3. Blue Earth Elixer heeft een bijna neutrale, licht basische pH-waarde (7.98). Het ‘brouwproces’ bevordert het makkelijk opnemen van alle mineralen en bestanddelen door het lichaam. Dit heeft een Domino Effect: Het menselijk lichaam bestaat voor bijna 3/4 uit water. Het bloed in een gezond lichaam is basisch. Door stress, medicamenten, slechte voeding en vervuilingen en veroudering verhoogt de verzuring van het lichaam. Dit is niet zonder gevolgen en leidt tot allerlei (uitval- en ziekte) verschijnselen. Door het stimuleren van het ontgiftingsproces krijgt het lichaam de kans om zichzelf weer te herstellen. Anders gezegd: door ‘Blue Earth ELIXER’ te drinken worden de organen van extra zuurstof voorzien. Hierdoor krijgt men meer energie en het gehalte aan vrije radicalen in het lichaam vermindert onmiddellijk. De lichaamscellen worden beschermd, het lichaam kan zich beter ontgiften en gaat terug naar een basische toestand, waardoor het lichaam zichzelf kan herstellen. Wanneer ELIXER gebruiken? Bij ziekte is het aan te raden Blue Earth ELIXER te drinken in de vorm van een kuur van 4 weken. Ook als ontgiftingskuur is dit aan te raden. Lees meer over het gebruik op de Blue Earth productpagina > NB: preventief ingesteld als ik ben, geef ik je graag nog even mee: laat je als 'gezond mens' niet door de ziektebeeld beschrijvingen weerhouden om ook van de vitaliteit bevorderende, zuiverende en herstellende eigenschappen op celniveau mee te genieten :+)

Tot slot: het rapport van Vortex Vitalis met TESTRESULTATEN

Vortex Vitalis Testresultaten BlueEarth Elixer

Reactie plaatsen