Colloidaal Zilverwater natuurlijk antibioticum

Colloïdaal Zilverwater het Nano Alternatief voor Antibiotica?

Alternatief

Is er een alternatief voor antibiotica? Het moge duidelijk worden dat antibiotica gebruik vergaande consequenties heeft en deze werken tegen de microbiële basis van het leven, nu en in de toekomst. Mensen en dieren worden resistent en bodem- en waterleven wordt ernstig verstoord. Colloïdaal Zilverwater is tegenwoordig niet voldoende h-erkend als Het alternatief voor Antibiotica. Hoogste tijd dus om bewust te worden van de mogelijkheid een onschadelijk alternatief in te zetten, wanneer effectieve desinfectie nodig is of een dratsiche aanpak van pathogene micro organismen.

Anti

Er is een wijd verspreid technologisch / farmaceutisch product dat overal in de natuur beland en dat noemt men anti-biotica. Het woord zegt het al: het werkt 'antibiotisch' en dat betekent 'tegen het levende'. De hoeveelheden die hiervan worden geconsumeerd zijn gigantisch. Het blijkt een miljarden industrie te zijn. Via dierlijke en menselijke consumptie en vervolgens de uitwerpselen belanden de resten van antibioticsche preparaten in de bodem en in het grondwater. Hiervan is wel aangetoond dat het de ecologie ernstig verstoord.

Nano

Nanotechnologie is al vergevorderd en de toepassingen rukken op in het dagelijkse leven. De consequenties van de verspreiding van allerlei geproduceerde nanodeeltjes is een onderwerp op zich. Er zijn belangrijke vragen nog niet beantwoord, zoals waar zij terecht komen in de natuur en wat zijn de gevolgen voor onze biologische systemen en ecologisch leven? Werken deze uitvindingen (uiteindelijk) voor of tegen vitaal leven?

Pro

Gelukkig bestaat er al sinds de oudheid een vorm van nanotechnologie dat aantoonbaar voor het leven werkt. Juist omdat het niet tegen de probiotische micro-organismen werkt. Micro-organismen zijn ook een onderwerp op zich en de kennis hierover neemt gelukkig toe. Enkele van de belangrijkste inzichten zijn dat de intelligente wereld der micro-organsimen de basis vormt van essentiële levenprocessen. En dat wij mensen daar niet alleen van afhankelijk zijn, maar dat wij zelfs voor een groot deel uit micro-organismen bestaan. Er blijken vele redenen te zijn om te stoppen met het op een hoop gooien van deze onzichtbare organismen en ze als 'vijand' te bestempelen, op basis van 'onbekend maakt onbemind'.

Ecologica

Een vorm van nanotechnologie waarmee wij de leven-bevorderende-micro-organismen en daarmee onze interne en externe ecologie kunnen beschermen heet Zilverwater ofwel Colloïdaal Zilver. Het is belangrijk dat mensen dit gaan h-erkennen als een natuurlijk en waardevol alternatief voor het gebruik van de farmaceutische antibiotica. Het getuigt van ecologica dat wij gezondheid zien als een natuurlijk gegeven dat niet los staat van de externe ecologie (levende natuur) en dat wij zowel de interne als de externe probiotica (als tegenhangers van de pathogegen) beschermen.

Ionica

Colloïdaal zilver of zilverwater is het zuivere element zilver in ionische vorm, opgelost in zuiver water. In zilverwater zijn de opgeloste zilverdeeltjes enkele nanometers klein (1 nm is een miljoenste deel van 1 mm). Deze deeltjes zijn kleiner dan de afmeting van een virus en hebben daarom het vermogen om in een virus te penetreren en deze zo te elimineren. Hierdoor is het effect bijzonder krachtig; hoe kleiner de zilverdeeltjes, hoe beter het werkt.

De zilverdeeltjes worden snel en volledig opgenomen door de huid en de slijmvliezen. Het activeert het lichaamseigen herstelproces. Het is een beproefd natuurlijk middel dat een eeuw geleden al door de medische wereld werd gebruikt en dat ook in tuinbouw kan worden benut. Het wordt ingezet als antibioticum tegen virussen, bacteriën, parasieten, schimmels en andere uitwassen.

Pro bioticum

Zilverwater is onder andere effectief gebleken in het bestrijden van aandoeningen als Lyme, Candida en HIV. Bij het gebruik van colloïdaal zilver is er binnen 24 tot 48 uur resultaat te verwachten. Het boek “The Micro Silver Bullet” bevat zoveel (medische) informatie dat elk type arts of gezondheidswerker (inclusief instanties en overheden) dit zou moeten willen lezen, maar laat je als leek hierdoor niet weerhouden! In De Schoonheid van Water ~goud van de toekomst heb ik trouwens ook de (antivirale) werking van zilver beschreven.

Colloïdaal zilver is een natuurlijk antibioticum (mag het Pro Bioticum heten?) zonder bijwerkingen en is daarom van onschatbare waarde.

w-etenswaardigheiden:

  • In de ruimtevaart wordt al sinds de jaren 70 zilver toegevoegd aan het water om er drinkwater van te maken en astronauten te beschermen tegen ziektekiemen.
  • Sommige vliegtuigmaatschappijen gebruiken waterfilters met zilver om de passagiers te beschermen tegen ziektes zoals dysenterie.
  • Zilver wordt gebruikt in zwembadwater als ontsmettingsmiddel. In tegenstelling tot chloor heeft het geen geur, smaak of irriterend effect.
  • Verschillende ziekenhuizen gebruiken zilver om de zogenaamde ziekenhuisbacterie te weren (MRSA).
  • Zilver wordt toegepast in pleisters, verband, crèmes, shampoos, sokken, etc. om bacterie en schimmelvorming tegen te gaan.
  • Zilver is een door de Europese wetgeving toegestaan e-nummer en wordt dus toegevoegd aan levensmiddelen.
  • Het activeert het lichaamseigen herstelproces en is veelzijdig in gebruik.
  • Colloïdaal zilver kan worden ingezet als detox middel en kan bijdragen aan een goede stoelgang.
  • Zeker voor huisdieren en vee is dit een waardevolle manier om hen te beschermen tegen parasieten en pathogenen.

Uitwendig wordt colloïdaal zilverwater toegepast bij:
E van Willigenburg
Door

E van Willigenburg

op 09 Jun 2023

Kan je ook zilverwater gebruiken voor de stoelgang ?

Giovanne
Door

Giovanne

op 09 Jun 2023

Beste E. van Willigenburg,Helaas kan ik je vraag niet goed duiden.. Bel anders even of stuur een specifiekere email?

Myriam
Door

Myriam

op 24 Apr 2024

Beste, ik wil colloïdaal zilverwater gebruiken tegen een besmetting van Lyme. Kan ik best enkel de verkleurde plek insmeren of ook de druppels oraal innemen? Alvast bedankt

Giovanne
Door

Giovanne

op 25 Apr 2024

Beste Myriam, dank voor je bericht en vraag. Je kunt collegiaal zilverwater ook innemen. Het best is om een natuurgeneeskundige te raadplegen, voor de dosering. Wanneer je meer productinfo wilt ontvangen, stuur ons dan een email, dan sturen we dat graag.

Reactie plaatsen