Living Water Peace Project

Living Water Peace Project

World Peace Project

In het jaar 2018 toen 'De Schoonheid van Water ~ goud van de toekomst' werd gedrukt, kwam ik in contact met een aantal mensen die meewerken aan het World Peace Project. Graag was ik meegegaan naar Groenland om daar Water op te halen en dan vervolgens door te reizen naar Assisi in Italië voor een internationale bijeenkomst van spirituele leiders.

Daar had ik een vers exemplaar van mijn boek willen overhandigen als bijdrage aan deze actieve verbindende beweging voor vrede en waterbewustzijn. Want als er een centraal thema is dat als een rode draad door het boek loopt is het wel dat Water alles in het leven verbindt. Daarom werd het ook zo'n dik boek! 

Het is duidelijk dat Water en Vrede alles met elkaar te maken hebben. Niet voor niets verenigden destijds vele geestelijke leiders zich vanuit alle windstreken en continenten. En het is veelzeggend dat Water niet alleen symbool staat voor de eenheid van al het leven. Men spande zich letterlijk en fysiek in om levend water te oogsten uit (heilige) rivieren en bronnen, om dat naar elkaar toe te brengen en zelfs te vermengen, onder begeleiding van mantra's en gebeden.

Living Water Peace Project

Dit gebeurde niet alleen in 2018 in Assisi, maar ook in het Vredespaleis te Den Haag, op 1 juni 2022. (*)  Bij beide gelegenheden was auteur en Zenleraar Brigitte van Baren, die ik onlangs eindelijk heb ontmoet, aanwezig. Nog steeds reist zij de wereld af om mensen en geestelijk leiders met elkaar te verbinden; inmiddels vanuit haar eigen initiatief: het Living Water Peace Project. Brigitte vertelde mij dat zij deze leiders nu vraagt om zelf ook een Living WaterJuwel op hun eigen hart te dragen.


Levend water heeft een harmonieuze structuur en dit brengt vrede in ons hart en in de wereld. ~Brigitte van Baaren


Water verbindt. Altijd. Alles. Overal. Dit principe is leidend in het bevorderen van Vrede. Water brengt ook de levensenergie die altijd overal nodig is voor alle levende wezens. Daarom is het Living Water Peace Project een prachtige manier om bij te dragen aan meer waterbewustzijn, meer vrede en meer welzijn op onze mooie planeet. Onze Aarde met alle levende wezens zou mogen baden in universele kennis en wijsheid, vruchtbaarheid en overvloed.

Living Water Cycles

Graag nodig ik je uit om je licht te laten schijnen op het werk ~ zoals Living Water Cycles ~ dat wordt gefinancierd op meerdere manieren. Je kunt bijvoorbeeld het boek Water Springs, geschreven door Brigitte van Baaren aanschaffen of een prachtig WaterJuweel: Living Water Juwel

Er zijn drie uitvoeringen: Regular edition, Silver edition en Silver Limited* edition.Het juweel in de vorm van een waterdruppel, hangt aan een koord of ketting van 70 cm (zodat het hangt op het hart) en het bevat water uit 10 of 18* rivieren en bronnen:

Indus river, Karnali river, Sutlej river, Brahmaputra river, Ganga, Yamuna, Saraswati, Mississippi, Rhine river and Imeq.

+

Jordan, Lake Manasarovar, Kali Bein rivolet Nile, Amazon, Ajmer Sharif. Zam Zam well (Mekka), Nakki Lake.

Last But Not Least: het water dat in deze druppels is beland is coherent gemaakt met een Analemma roerstaf. Lees hier meer over op de Analemma pagina.

(*) Op YT kun je een mooie samenvatting bekijken van de bijeenkomst op 1 juni 2022 in het Vredespaleis te Den Haag.

Deze Water for Life interviews; met geestelijk leider HH Kenting Tai Situpa Rinpoche en Syed Salman Chishty vind je misschien ook interessant? Je kunt horen (en zien) dat zij het Living Water Juwel in en op hun hart dragen en dat betekent dat het veld dat dit water samen met de dragers creëert groeit en toenemend met hart~gedragen energie wordt gevoed!

Zoo.. nu ik dit heb gedeeld ben ik zover om mijn eigen exemplaar te bestellen (en natuurlijk ook enkele voor mijn meest dierbaren :)

hartegroet, 

Giovanne 


Over de schrijver
Water draagt het Leven. Hoe belangrijk is dat? Omdat water zo algemeen aanwezig is, wordt gemakkelijk over het hoofd gezien, wat de kwaliteit van water met onze levenskwaliteit doet. Waterkwaliteit bepaalt de functionele eigenschappen van ons water en dat zijn er veel. Ik houd van het leven en van de schoonheid van vitale, gezonde mensen en bedrijven. Jij ook?
Reactie plaatsen

Ontvang vrijblijvend de 7-delige email-serie

Gezond Water.