BETTER HEALTH?

De Better Health Beurs komt eraan.. Eigenlijk morgen al. Als ik het programma zie, komen Alle Nederlandse gezondheidsgoeroes hun ding doen daar! Bijvoorbeeld Amber Alberda, die initiatiefnemer is van dit event en Junglen Zwaan. En natuurlijk Richard de Leth, om er maar 3 te noemen. Zelf ben ik er ook :+)

Uitgenodigd door Medifoton, omdat ik werk met de AqA 707 watervitalisator. Dit is dus een mooie gelegenheid om mensen kennis te laten maken met het fenomeen gerevitaliseerd water, door de combinatie van: werveling + zonlichtfrequenties + de frequentie van het aardmagnetisch veld. Het fijne is namelijk dat je kunt zien en proeven hoe bijzonder dit water wordt!

De frequentie van de Aarde wordt ook wel ‘de Schumann resonantie’ genoemd. Dit is vastgesteld als variĂ«rend tussen 7.3 en 8,3 Herz en er wordt algemeen vanuit gegaan dat Schumann resonanties invloed uitoefenen op levende organismes. Wij resoneren als het ware mee, in het bijzonder onze hersengolven. Ook wordt hiermee bedoeld dat dit bevorderlijk is voor ons denken, slapen en zelfherstel.

Ook de kwaliteit van de lichtfrequenties hebben invloed op onze hersenen. Wanneer we dit van binnen uit gaan bekijken, blijkt hoezeer wij onlosmakelijk zijn verbonden met de zon en het licht. In principe zijn wij zelfs opgebouwd uit licht. Daar zijn wij ons meestal niet van bewust, maar we eten en drinken opgeslagen licht. We nemen het ook op via onze ogen en huid. Onze cellen genereren het ook zelf en slaan het op. Hoewel dit laatste wel afhankelijk is van ons vermogen daartoe, ofwel van onze staat van gezondheid.

Licht

Licht wordt in Wikipedia gedefinieerd als “elektromagnetische straling in een frequentiebereik dat door bepaalde cellen in onze ogen waargenomen kan worden”. Licht bestaat uit fotonen. Deze komen voort uit elektronen die weer deel uitmaken van atomen, die weer moleculen vormen. Deze moleculen vormen stoffen en cellen en..

Zie je? Als je maar lang genoeg blijft doordenken en kijken, zie je een vorm en zelfs een lichaam ontstaan.

natuurlijk vitaliserende energie

vitaliteit door natuurlijke vitaliserende energie

Biofotonen

Door ‘biofotonen’ wordt de relatie tussen ons lijf en het licht heel duidelijk. Zij ontstaan uit levend weefsel en uit onderzoeken blijkt dat zij als een zeer zwakke straling verschijnen. Een soort straling die de lichamelijke celdeling beïnvloedt. Professor Popp is de bekendste onderzoeker die hier uitgebreid over heeft geschreven en hij claimt dat “het gehele metabolisme afhankelijk is van licht”.

[tweetquote][/tweetquote]Wist je dat je lichaam voor 99% uit watermoleculen bestaat?

De communicatie in je lichaam verloopt via licht ofwel fotonen. Gedragen door het water in je lijf. Dat verklaart hoe het kan dat alle signalen en regelprocessen zo onvoorstelbaar snel geregisseerd worden. Sneller dan het licht lijkt het wel.

Dat wij de kracht van licht ervaren en waarom wij gevoelig zijn voor licht – qua hoeveelheid en kwaliteit – is eigenlijk niet moeilijk te begrijpen, wanneer je beseft dat alles door de zon wordt aangestuurd en ook door de maan wordt beïnvloedt. Ook het water op Aarde en ook het water in ons lichaam.

Voldoende vitale energie

Anderzijds geleidt water de lichtfrequenties en daarmee de informatiestroom. Het huwelijk van water en licht, ligt aan de basis van het leven dat wij kennen. Zij vormen een vitale stroom, dwars door ons heen, terwijl het ons vormt.

Je kunt de energie van licht en ook van water, inzetten om het lichaam energetisch te versterken. Licht geeft zijn energie af in kleine ‘energiepakketjes’, ofwel fotonen. Ons lichaam kan deze fotonen opnemen.

Diverse factoren beperken de beschikbaarheid en daarmee de opname van zonlicht. Bijvoorbeeld ons klimaat en onze leefstijl binnenshuis. Maar ook de kwaliteit van onze voeding en drinkwater leidt tot onvoldoende opname van fotonen. Zo krijgt het lichaam een tekort aan biofotonen, waardoor vele lichaamsprocessen minder goed verlopen. Met als gevolg dat op den duur allerlei gezondheidsklachten ontstaan.

Lichttherapie

Fotonentherapie combineert de stimulerende werkingen van energie en informatie. Verstoringen van de gezondheid gaan vaak samen met een gebrek aan energie en harmonie in het lichaam. Deze disbalans kan worden hersteld door de opname van de energie en door harmoniserende informatie van of via licht.

Het licht dat wordt toegepast bij fotonentherapie heeft dezelfde kwaliteiten als de lichaamseigen biofotonen. Daardoor heeft het uitgezonden licht een stimulerende invloed op alle processen in het lichaam. Fotonentherapie bestrijdt geen ziekten en symptomen, maar stimuleert het lichaam om zo optimaal mogelijk te functioneren.

Een hulpmiddel waarin zowel licht als water worden ingezet om de innerlijke vitaliteit te herstellen is
de AqA 707, ontwikkeld door Medical Electronics.

AQA 707 watervitalisatie

AQA 707 watervitalisatie met o.a. werveling

Dit apparaat combineert vitaliserende aspecten voor waterkwaliteit en informerende lichtenergie. Om het water te revitaliseren wordt het water ook gewerveld(*) en het geheel wordt ondersteund door een trillingsfrequentie die is afgestemd op het magnetisch veld van de Aarde.

Lichter Water

Dit is niet zomaar water en dat proef je. Het is uitnodigend en ik drink moeiteloos een paar glazen achter elkaar. Het lijkt wel alsof er een engel over mijn tong danst. Ik kan er lyrisch van worden merk je wel.. :+)

Het is duidelijk merkbaar heel vitaal en hoog geordend drinkwater: de moleculaire structuur is verfijnd en dit water drinken ervaar ik als heerlijk en weldadig.

Daarom heb ik de AqA 707 opgenomen in mijn assortiment voor waterveredeling.

Een voordeligere uitvoering zonder werveling, maar met een Audio-optie (voor geluidsfrequenties)waterstroom bewegingis ook beschikbaar.
Deze UBS 315 heeft trouwens als gunstige bijkomstigheid dat je het infrarode licht op meer manieren kunt benutten.
Daarnaast is het heel handzaam: klein en gemakkelijk mee te nemen.

UBS 315 rood + bodem

UBS 315 watervitalisatie met audio functie

Kom je het zelf ervaren tijdens de beurs BETTER HEALTH?

graag tot daar en dan:  26 – 27 november!

voor ons water,

Giovanna

(*) Over werveling schrijf ik binnenkort een compleet artikel!
wanneer je mij volgt op FB of Linkedin dan krijg je een seintje.

Mij een email sturen kan natuurlijk ook :+)

NB: Belangrijke bron over Schumann resonantie: Het stimuleren van zelfherstel door de Schumann resonantie door S. Bosman

Over de schrijver
Water draagt het Leven. Hoe belangrijk is dat? Omdat water zo algemeen aanwezig is, wordt gemakkelijk over het hoofd gezien, wat de kwaliteit van water met onze levenskwaliteit doet. Waterkwaliteit bepaalt de functionele eigenschappen van ons water en dat zijn er veel. Ik houd van het leven en van de schoonheid van vitale, gezonde mensen en bedrijven. Jij ook?
Reactie plaatsen

Ontvang vrijblijvend de 7-delige email-serie

Gezond Water.