LICHTER WATER

Lichter water is een welkome verschijning, in donkere winterse dagen. Een vorm van vloeibaar licht, bij gebrek aan zonuren.

ZONUREN
Kun je voelen wat weinig (zon-)licht met je doet? Zelf heb ik vooral moeite met grijs licht, bij grijze luchten. Ook schemerlicht, net voordat de lichten in huis aangaan heeft effect op mij. Het maakt mij slaperig en ik voel mij ongemakkelijk. In huis gaat er al snel een lampje aan, dat voelt voor mij ‘warmer’ en lichter. Als ik moet autorijden heb ik wel een probleem: mijn ogen willen dan gewoon dicht!  Echt niet handig aan het stuur..

Misschien heb jij last van winter depressie of ‘winter dip’? Door een tekort aan zonuren of gewoon een gebrek aan energie? Veel mensen ervaren dit, blijkt als ik daar op Googel. Ook is er inmiddels volop erkenning voor het belang van zonuren (vooral midden op de dag) in de aanmaak van de belangrijke vitamine D (eigenlijk een groep prohormonen).

Wanneer we dit van binnen uit gaan bekijken, blijkt hoezeer wij onlosmakelijk zijn verbonden met het licht. In principe zijn wij zelfs opgebouwd uit licht. Daar zijn wij ons meestal niet van bewust, maar we eten en drinken opgeslagen licht. We nemen het ook op via onze ogen en huid. Onze cellen genereren het ook zelf en slaan het op. Hoewel dit laatste wel afhankelijk is van ons vermogen daartoe, ofwel van onze staat van gezondheid.

LICHT

Licht wordt in Wikipedia gedefinieerd als “elektromagnetische straling in een frequentiebereik dat door bepaalde cellen in onze ogen waargenomen kan worden”. Licht bestaat uit fotonen. Deze komen voort uit elektronen die weer deel uitmaken van atomen, die weer moleculen vormen. Deze moleculen vormen stoffen en cellen en..

Zie je? Als je maar lang genoeg blijft doordenken en kijken, zie je een vorm en zelfs een lichaam ontstaan :+)

natuurlijk vitaliserende energie

natuurlijk vitaliserende energie

LICHT SENSOR
Voor licht heeft ons lichaam, of liever gezegd onze hersenen, een bijzondere sensor: de epifyse. Dit deel van de hersenen stuurt de productie aan van vele hormonen. Deze licht-actieve hormonen controleren alle belangrijke vegetatieve functies van ons lichaam en van onze stemming. Daardoor is onze fundamentele basis voor gezondheid en welbevinden afhankelijk van licht.

Dat komt natuurlijk ook omdat alle processen in je ‘bodymind’ in elkaar grijpen; ale een domino effect of zelfs een vicieuze cirkel. Een verbeterde emotionele stemming werkt bijvoorbeeld een verbetering van het immuunsysteem in de hand. Ten gevolge daarvan wordt het stemmingsniveau nogmaals verbeterd, waarvan dan opnieuw een positieve invloed uitgaat op het immuunsysteem. Dit positieve terugkoppel-effect kan verbazingwekkend activerende gevolgen laten zien op algehele regeneratie en gezondheid.

Licht reguleert ook de bloeddruk, de bloedsuiker-, en de melkzuurgehalten van het bloed.  Licht optimaliseert het vermogen om zuurstof in je bloed te transporteren en te absorberen. Licht leidt rechtstreeks tot een toename van lichaamskracht, van energie, uithoudingsvermogen en stresstolerantie!

BIOFOTONEN

Door ‘biofotonen’ wordt de relatie tussen ons lijf en het licht heel duidelijk. Zij ontstaan uit levend weefsel en uit onderzoeken blijkt dat zij als een zeer zwakke straling verschijnen. Een soort straling die de lichamelijke celdeling beïnvloedt. Professor Popp is de bekendste onderzoeker die hier uitgebreid over heeft geschreven en hij claimt dat “het gehele metabolisme afhankelijk is van licht”.

SIGNALEN

De communicatie in je lichaam verloopt via licht ofwel fotonen. Dat verklaart hoe het kan dat alle signalen en regelprocessen zo onvoorstelbaar snel geregisseerd worden. Sneller dan het licht lijkt het wel.

Dat wij de kracht van licht ervaren en waarom wij gevoelig zijn voor licht – qua hoeveelheid en kwaliteit – is eigenlijk niet moeilijk te begrijpen, wanneer je beseft dat alles door de zon wordt aangestuurd en ook door de maan wordt beïnvloedt. Ook het water op Aarde en ook het water in ons lichaam.

LICHT EN WATER

Anderzijds geleidt water de lichtfrequenties en daarmee de informatiestroom. Het huwelijk van water en licht, ligt aan de basis van het leven dat wij kennen. Het vormt een vitale stroom, dwars door ons heen, terwijl het ons vormt.

Je kunt de energie van licht inzetten om het lichaam energetisch te versterken. Licht geeft zijn energie af in kleine ‘energiepakketjes’, ofwel fotonen. Ons lichaam kan deze fotonen opnemen.

Diverse factoren beperken de beschikbaarheid en daarmee de opname van zonlicht. Bijvoorbeeld ons klimaat en onze leefstijl binnenshuis. Maar ook de kwaliteit van onze voeding en drinkwater leidt tot onvoldoende opname van fotonen.

Zo krijgt het lichaam een tekort aan biofotonen, waardoor vele lichaamsprocessen minder goed verlopen. Met als gevolg dat op den duur allerlei gezondheidsklachten ontstaan.

 

Zonlicht via de ogen

Zonlicht via de ogen

LICHTTHERAPIE

Fotonentherapie combineert de stimulerende werkingen van energie en informatie. Verstoringen van de gezondheid gaan vaak samen met een gebrek aan energie en harmonie in het lichaam. Deze disbalans kan worden hersteld door de opname van de energie en door harmoniserende informatie van of via licht.

Het licht dat wordt toegepast bij fotonentherapie heeft dezelfde kwaliteiten als de lichaamseigen biofotonen. Daardoor heeft het uitgezonden licht een stimulerende invloed op alle processen in het lichaam. Fotonentherapie bestrijdt geen ziekten en symptomen, maar stimuleert het lichaam om zo optimaal mogelijk te functioneren.

Een hulpmiddel waarin zowel licht als water worden ingezet om de innerlijke vitaliteit te herstellen is
de AqA 707, ontwikkeld door Medical Electronics.

AQA 707 watervitalisatie

AQA 707 watervitalisatie met werveling

Dit apparaat combineert vitaliserende aspecten voor waterkwaliteit en informerende lichtenergie. Om het water te revitaliseren wordt ook ‘werveling’ opgeroepen en het geheel wordt ondersteund door een trillingsfrequentie die is afgestemd op het magnetisch veld van de Aarde.

LICHTER WATER

Dit is niet zomaar water en dat proef je. Het is uitnodigend en ik drink moeiteloos een paar glazen achter elkaar. Het lijkt wel alsof er een engel over mijn tong danst. Ik kan er lyrisch van worden merk je wel.. :+)

Het is duidelijk merkbaar heel vitaal en hoog geordend drinkwater: de moleculaire structuur is verfijnd en dit water drinken ervaar ik als heerlijk en weldadig.

Daarom heb ik de AqA 707 opgenomen in mijn assortiment voor waterveredeling.

Een voordeligere uitvoering zonder werveling, maar met een Audio-optie (voor geluidsfrequenties) is ook beschikbaar.
Deze UBS 315 heeft trouwens als gunstige bijkomstigheid dat je het infrarode licht op meer manieren kunt benutten.
Daarnaast is het heel handzaam: klein en gemakkelijk mee te nemen.

UBS 315 rood + bodem

UBS 315 watervitalisatie met audio functie

Kom je het zelf ervaren tijdens de beurs Internationaal Therapeut op 18 en 19 november?

Je kunt dan ook de boeiende presentatie ‘Een beter behandelresultaat door therapie met licht’,
door Bert Bouwman van de OHM Academy bijwonen.

www.internationaaltherapeut.nl/lezingen/medifoton

graag tot daar en dan: dit weekend!

voor ons water,

Giovanna

 

Bron afbeeldingen: Medifoton

Over de schrijver
Water draagt het Leven. Hoe belangrijk is dat? Omdat water zo algemeen aanwezig is, wordt gemakkelijk over het hoofd gezien, wat de kwaliteit van water met onze levenskwaliteit doet. Waterkwaliteit bepaalt de functionele eigenschappen van ons water en dat zijn er veel. Ik houd van het leven en van de schoonheid van vitale, gezonde mensen en bedrijven. Jij ook?
Marynka Scholtzova
Door

Marynka Scholtzova

op 07 Jan 2018

Een paar dagen geleden heb ik de UBS 315 besteld. Ik kon het moment niet afwachten dat ik water zou kunnen gaan drinken zonder te denken aan allerlei stoffen die daar van nature niet in horen. Ik was heel blij verrast nadat ik de eerste slok had genomen. Ik zocht nog onbewust naar de rare bijsmaken, die mij eigenlijk altijd weerhielden om voldoende water te drinken, maar moet ik zeggen tevergeefs. Deze pure 'Waarheid' heb ik zonder meer in mijn lichaam toegelaten en sindsdien vult het zich met zaligheid bij ieder glas. En zo handig dat ik het mee kan nemen! Onlangs, bij een presentatie, heb ik dit wondertje op tafel gezet, glas water erop, lichtje aan en na een paar minuten had ik gevitaliseerd water. Water die informatie's van de zon aan mijn lichaam toevoegde terwijl ik binnen zat. Ik was al die tijd lekker alert gebleven, geen gebrek aan concentratie. Mijn collega's mochten hun glas er ook op zetten en zo kwam dit wonderdingetje ook op hun verlanglijstje. Ik merkte ook op dat het mij verzadigd maakt zodat ik geen tussendoortjes nodig heb. Ook al uitgeprobeerd: dit schijfje met rood licht tegen een pijnlijk plekje aan te leggen en ik merkte na een paar minuten verbetering. Apart is dat wel. Wat moet ik nog toevoegen...? Het smaakt naar meer!

Giovanna Gomersbach
Door

Giovanna Gomersbach

op 07 May 2019

Heel fijn dat je dit lichtwater met de Schumann frequentie hebt omarmd Marynka. Vergeet niet ook te spelen met de audio functie om het water te informeren :+)

Reactie plaatsen

Ontvang vrijblijvend de 7-delige email-serie

Gezond Water.