Top 10 redenen waarom ik een Waterconsult aanbied:

Top 10 redenen waarom ik een Waterconsult aanbied:

Een Waterconsult aanbieden? Waarom doe je dat?
Kom je dan bij mij langs? Waarom zou ik dat willen?

Logische vragen die ik graag voor je wil beantwoorden 🙂

Ik zet hier vast mijn top 10 redenen op een rijtje:

 • Water is onmisbaar en gewoon basisvoeding,
 • Ons lichaam bestaat voornamelijk uit water,
 • Geen drank is lekkerder dan zuiver en vitaal, vers fris water drinken
 • Water dat je lekker vind drink je moeiteloos en steeds meer..
 • Levendig, schoon water heeft en geeft energie,
 • Leidingwater is lang niet zo schoon als het lijkt,
 • Water is gevoelig voor invloeden van buitenaf en heeft ‘een geheugen’,
 • Water kun je afstemmen op je persoonlijke en professionele wensen,
 • Water is nooit hetzelfde en overal anders,
 • Wanneer je de verschillende waters op een rijtje proeft merk je echt de verschillen!

OkĂ©, ik houd het bij 10. Want ik hoef vast niet te noemen dat een beetje hulp welkom is wanneer je op zoek bent gegaan naar het beste water, waarna je wordt overspoeld door de overvloed aan informatie om uit te moeten kiezen.. Been there, Done that! 🙂

Je weet misschien al dat wij voornamelijk uit water bestaan? Driekwart in volume en wel 99% van al onze moleculen!?
Ook dat lijkt mij een goede reden om water te drinken dat bij je past..

Nieuw Water voor Thuis

Flauw he, zijn het toch alweer 12 redenen geworden.. en ik ben gewoon niet te stoppen..!?

Want wanneer ik dit allemaal vertaal naar een huishouden: door je water aan te pakken bij de kraan en helemaal af te stemmen op je persoonlijke smaak en behoefte, kun je besparen op boodschappen doen, sjouwen, ruimte en dus tijd. Terwijl je kiest voor echt zuiver en actief / vitaal kraanwater als je dagelijkse drinkwater. Het gezondste wat er is! Natuurlijk ook te gebruiken in de keuken, in de badkamer en mogelijk zelfs in je verwarmingssysteem (ja, zelfs dat brengt voordelen 🙂

Met een waterconsult krijg je helder en duidelijk, wat waterveredeling jou kan bieden. Het gaat in ieder geval om meervoudige winst: beter voor onze gezondheid, bijdragend aan duurzaam leven en economisch het voordeligst.

PS: de ervaringen van mensen tijdens de Waterproeverij (die ik mag delen) staan op de pagina Waterconsult
en ook op de pagina’s van de producten zelf..

Ook voor (horeca) bedrijven is een Waterconsult veelbelovend!

Wanneer je water schenkt aan gasten, zoals in een restaurant, dan heb je super redenen om het water kwalitatief te optimaliseren.

Het zal niet lang meer duren, of (bewuste) gasten zullen gastvrijheid en kwaliteitsbeleving ook afmeten aan het water dat wordt geschonken. Alleen maar flessenwater gebruiken of zomaar kraanwater drinken of serveren is al ‘discutabel’.

En daar zijn meerdere redenen voor:

 1. flessenwater is belastend voor het milieu,
 2. het is kostbaar en
 3. het Nederlandse kraanwater heeft wel een prima reputatie, maar verontrustende berichten over de vervuilingen in het (grond-) water nemen snel toe.

We zitten dus een beetje klem tussen een uitgesproken voorkeur hebben voor kraanwater of water in flessen wanneer je

 • het kraanwater niet vertrouwt
 • of niet lekker,
 • of gewoon onaantrekkelijk vindt.Daarnaast is er de hoge kostprijs van gebotteld water: het is relatief duur, niet duurzaam en ook onpraktisch.

Op dit probleem heb ik een passend antwoord gevonden!

Op basis van mijn onderzoek van de afgelopen 10 jaar heb ik een selectie kunnen maken uit de bestaande behandelingsmethoden, die het water echt zuiveren en revitaliseren door de natuurlijke kwaliteiten van water te herstellen. Deze kunst noem ik Waterveredeling.

Dit is speciaal voor horecabedrijven en service bewuste instellingen interessant. Waterveredeling is uitgelezen mogelijkheid voor een horecabedrijf of organisatie om zich als duurzaam, verantwoord en betrokken bij je gasten en medewerkers te kunnen profileren. Want wanneer je het lekkerste en beste water serveert en ook nog op een persoonlijke manier presenteert, dan werkt dit (net als de kwaliteit van de koffie) als een visitekaartje!

Mijn advies is daarom: serveer het water zo heerlijk en aantrekkelijk mogelijk.
Dat kan nu op een handiger en voordeliger manier dan de in omloop zijnde gevulde watercontainers. Hier kleven meerdere nadelen aan: het water staat lang stil, het is verpakt in kunststof en het water neemt belastende informatie op uit de omgeving.

Daarom nog even de voordelen van Waterveredeling op locatie op een rijtje:

 • Minder sjouwen
 • Minder kosten
 • Meer marge (is mogelijk bij verkoop, bijvoorbeeld met de Nieuw Water Kaart)
 • Meer tevreden gezichten
 • Verduurzaming van de bedrijfsvoering (je schenkt Lokaal Water!)
 • Je kunt het water een eigen (bedrijfs-) signatuur meegeven!

Met een Waterconsult voor bedrijven krijg je helder en duidelijk wat waterveredeling jou en/of het bedrijf kan bieden.

“Op naar meervoudige winst: het beste voor onze gezondheid, bijdragend aan duurzaam leven en economisch het voordeligst.”

Neem je contact op, voor een Waterconsult?
Dan kun je de verschillende waters namelijk zelf ervaren!

ik wens jou en je gasten zuiver en vitaal water,

Giovanna Gomersbach de Legé

 

Speciaal voor de Horeca is de Nieuw Water Kaart ontwikkeld! Lees hier een interview waarin ik dat uitleg.

 

Over de schrijver
Water draagt het Leven. Hoe belangrijk is dat? Omdat water zo algemeen aanwezig is, wordt gemakkelijk over het hoofd gezien, wat de kwaliteit van water met onze levenskwaliteit doet. Waterkwaliteit bepaalt de functionele eigenschappen van ons water en dat zijn er veel. Ik houd van het leven en van de schoonheid van vitale, gezonde mensen en bedrijven. Jij ook?
Fam. van Wetten
Door

Fam. van Wetten

op 03 Dec 2017

We konden ons niet veel voorstellen bij een waterproeverij. We waren vrij sceptisch, maar je hebt ons aangenaam verrast, Giovanna. Je hebt ons meegenomen op “waterreis” en de bestemmingen waren elke keer weer verrassend in smaak en beleving. Onze eindbestemming was de Vrije Energie Transformer in combinatie met de Alvito Kraanwervelaar. Nu drinken wij fris, sprankelend en vitaal water! Familie van Wetten

Giovanna Gomersbach
Door

Giovanna Gomersbach

op 07 Sep 2018

Ik ben blij dat jullie blij zijn met de aanwinst en de merkbare verbetering in jullie water! Veel dank voor de uitnodiging en het delen van jullie ervaring!

Hannah-ma Keur
Door

Hannah-ma Keur

op 12 Jan 2018

Vanmiddag Giovanna Gomersbach voor een waterconsult bij mij thuis gehad. Een wereld gaat open. Enthousiast een aanrader. Voel, proef echt het verschil. Zoveel mogelijkheden. Ik heb mijn keuze gemaakt. Mijn lichaam werd blij en in mijn gevoel echt geraakt. Dit is pure magie. Dank je wel Giovanna voor je kennis en aandacht voor mij om te ervaren.. Een proeverij die ik ieder aan raad. Ze heeft een koffer met spullen, aansluitingen die gewoon op de kraan kunnen. Dus direct proeven. Dit is een ervaring die ik anderen zo gun. Waterconsulent.

Giovanna Gomersbach
Door

Giovanna Gomersbach

op 07 Sep 2018

Lieve Hannah-ma, het was een feestje om jouw ervaring met het water tijdens de proeverij mee te maken. Dank je wel voor het delen ook!

Ernst van Voorst
Door

Ernst van Voorst

op 15 Feb 2018

Giovanna heeft mij in een verrassende proeverij kennis doen hebben van de vormen en smaken van mijn eigen kraanwater. Het was een wondere tocht in de wereld van het water met een kennisvolle gids. Laat je ook verrassen en vind de smaak van jouw water.

Giovanna Gomersbach
Door

Giovanna Gomersbach

op 07 Sep 2018

Super bedankt voor het delen van je ervaring Ernst!

Henk-Jan Coops
Door

Henk-Jan Coops

op 07 Sep 2018

Ik was al langere tijd bezig om op een gezondere manier te eten. Maar toen ik erachter kwam dat mijn lichaam voor meer dan 70% uit water bestond heb ik besloten om de kwaliteit van water, wat ik in huis gebruik, te verbeteren. In deze zoektocht ben ik in contact gekomen met Giovanna Gomersbach. Zij is bij mij thuis geweest om te testen wat de effecten op "mijn" water was van de verschillende vitalisators. Ik was verbaasd over het grote smaakverschil van het water tussen de verschillende vitalisators. Ik vond het erg waardevol om naast de wetenschappelijke kennis van de werking van de verschillende vitalisators ook te kunnen ervaren wat het effect is op de smaakbeleving van het water wat bij mij uit de kraan komt. Op deze manier heb ik naar mijn idee een wel overwogen keuze kunnen maken voor de Vrije Energie Transformer. Het water is nu makkelijker drinkbaar. Ik vergelijk het wel met het verschil tussen het eten van groente of patat. Het water voelt heel zacht en prettig aan in mijn lichaam. Heb ook het gevoel dat mijn hoofd er helderder van wordt. Merk het ook aan mijn gasten dat ze meer water drinken. Henk-Jan Coops

Giovanna Gomersbach
Door

Giovanna Gomersbach

op 07 Sep 2018

Dank je wel voor het delen van je ervaring Henk-Jan, super fijn dat de werkzaamheid van de Vrije Energie Transformer zo goed merkbaar is en met heel wenselijke effecten!

Petra
Door

Petra

op 28 Oct 2019

Ik ben zelf zo blij met de ervaring van het proeven van zacht water dat Giovanna afgelopen week bij ons is geweest voor een proeverij. Wat een bijzondere ervaring was dat! Dat je gewoon zo veel verschil proeft vond ik echt bijzonder. Doordat ik wil vitaliseren en filteren zijn we aan het kijken wat het best past binnen onze behoefte en budget. Ik ben blij dat Giovanna zo goed meedenkt! Ben je er sceptisch over? Ik gun je echt dat je het probeert. Gevitaliseerd water is zoveel zachter en fijner drinkbaar. Ben benieuwd hoe het evt gaat worden als we ook voor het hele huis het water gaan vitaliseren.

Giovanna Gomersbach
Door

Giovanna Gomersbach

op 23 Jun 2020

Ik ben heel blij met je feedback Petra! Veel dank en ik ben ook blij dat jij de stap hebt genomen en dat we tot passende keuzes zijn gekomen, voor jou en je gezin!

Ellis Leeters
Door

Ellis Leeters

op 23 Jun 2020

Mijn kijk op water is zeker veranderd. Ik zat al enige tijd in een proces waarin ik op zoek was naar mogelijkheden om ons water te verbeteren. Over de meeste zaken die jij noemt had ik in hoofdlijnen al iets gehoord. Ik was zelfs al naar een demonstratie geweest van een ionisator, het zogenaamde kangenwater. En had een offerte liggen voor de plaatsing van een ontkalkings unit en afzonderlijk filter en vitalisator. In de tussentijd zag ik jou boek liggen in de bibliotheek. Het keek me aan en ik moest het meenemen. Dit boek wilde ik graag zelf hebben, zo kwam ik op jou site en ging lezen over de mogelijkheden die jij daar aanbiedt als waterverbeteraar. Dan klik je natuurlijk ook deze emailserie aan en tegelijkertijd was er jou persoonlijk advies hier thuis. Jou helder overzicht van alle verschillende aspecten en de proeverij heeft mijn inzicht vergroot en me naar andere keuzen geleid.

Marianne Buur
Door

Marianne Buur

op 23 Jun 2020

Naar aanleiding van een nieuwe (Quooker) kraan ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe oplossing voor lekker/goed water. Het huidige systeem (Gocciola) is niet geschikt voor een kokend water kraan en gaat naar de badkamer :) Giovanna is bij me geweest en heeft me de verschillende mogelijkheden laten proeven. De Vrije Energie Transformator stak er voor mij met kop en schouders bovenuit: eerste slokje smaakte helder, fris, vol en tegelijkertijd luchtig, hij ging naar mijn hoofd, het werd er helder en kon helderder kijken, vervolgens voelde ik hem naar mn sacrum zakken en van daaruit naar mijn onderbuik. Nog even gekletst en ik nam nog een slok, die zakte gelijk naar mn voeten en ik sta als een huis, na nog een slokje sta ik helemaal aan en Giovanna krijgt er kippenvel van :) Vervolgens kan ik nog lang nagenieten van de heldere frisse nasmaak, die later als ik erover vertel tegen mn partner gelijk weer terug is. Heel blij wordt ik ervan en heb hem gelijk de volgende dag besteld, ik ga niet wachten op de nieuwe kraan!

Lidewij Helsloot
Door

Lidewij Helsloot

op 27 Sep 2020

Een waterproeverij, nooit eerder van gehoord, maar ik had er zin in. Omdat ik veel in Griekenland ben had het een extra urgentie: af te komen van die verschrikkelijke plastic waterflessen. Kraanwater en heel wat verschillende gezuiverde watertjes werden aangeboden. Net als bij wijnproeven (niet dat ik daar veel ervaring mee heb) liet ik het water door mijn mond spoelen alvorens het te drinken en dan maar proeven.. En jawel, tot mijn verwondering merkte ik verschil tussen het ene en het andere water. Beschrijvingen kwamen als vanzelf naar boven en sommigen sprongen er meer uit. EĂ©n water maakte me zelfs zonder meer blij om het te drinken. Dus nu heb ik met de notities in de hand een richtlijn welke watersystemen iets voor mij kunnen zijn. Giovanna gaf aan dat het gevoel trek te hebben om iets te eten, ook kan betekenen dat we dorst hebben; nou, als dat waar is, als ik kan gaan genieten van zoiets basaals als water drinken in plaats van te gaan snaaien, zou dat meegenomen zijn! Ik vond het een bijzondere en waardevolle ervaring, veel dank ervoor. Lidewij Helsloot

Giovanna Gomersbach
Door

Giovanna Gomersbach

op 27 Sep 2020

Veel dank voor jouw mooie beschrijving van deze waterproeverij ervaring Lidewij, ik wens dat binnenkort zuiver en vitaal water in jouw huis mag gaan stromen!

Alexandra Bakker
Door

Alexandra Bakker

op 12 Oct 2020

De ervaring tijdens het proeven was heel bijzonder. Had nooit gedacht dat ik dat zou kunnen waarnemen al die nuance verschillen. Werkelijk fantastisch. Het waren heel goed bestede uurtjes. Dank Giovanna dat je mij hebt meegenomen in jouw ‘waterwereld‘.

Giovanna Gomersbach
Door

Giovanna Gomersbach

op 12 Oct 2020

Dank je wel voor het delen van jouw persoonlijke ervaring Alexandra. En ik ben heel blij dat je nu beschikt over zuiver en vitaal water, met bovendien de voordelen van H2 water. Fijn om te weten ook dat je liefhebster bent geworden van waterstofgasrijk water drinken en daar de voordelen van ondervindt. :)

Lidy Gabriéla Severt
Door

Lidy Gabriéla Severt

op 06 Jan 2021

Het waterconsult van Giovanna was leuk. Boeiend om echt zo duidelijk smaakverschillen te proeven. Ik vond het wel lastig om te kiezen welk nafilter in de Natural Flow me het meest aansprak. Daarom heb ik gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te testen welke mineralen het beste bij me passen, toen de waterfilter werd geplaatst. Ik ben vriendelijk en adequaat geholpen. Lidy Gabriéla Severt

Reactie plaatsen

Ontvang vrijblijvend de 7-delige email-serie

Gezond Water.