EMF ofwel Elektromagnetische Straling + Water

EMF ofwel Elektromagnetische Straling + Water

Toen ik mijn boek schreef en vele onderzoeken de revue liet passeren werd mij op een gegeven moment iets Heel Helder: EMF ofwel Elektromagnetische Straling en Water kunnen niet (meer) los van elkaar worden gezien. Het was een schok om dit te beseffen en te erkennen.

Inmiddels zijn we alweer jaren verder en de berichten en onderzoeken over onnatuurlijke straling nemen alsmaar toe. Maar nog steeds wordt er weinig to niet gerept over de opwarming op Aarde en de ontwikkelingen in de ether. Denk even aan de hitte van je telefoon tegen je oor en aan de magnetron die op dezelfde frequentie werkt als het internet.. en je weet wat ik bedoel.

Doordat ik met waterkwaliteit in de weer ben kom ik onderzoekers, uitvinders en ondernemers tegen die zich verdiepen in de effecten van straling. De relatie met water; door het gedrag van watermoleculen is nooit ver uit beeld. Mede doordat we allemaal niet om het feit heen kunnen dat wij zelf, onze lichamen en natuurlijke de hele natuur, bestaan bij de gratie van water.

Ik heb de wens om voor mijzelf en voor een ieder die zelf verantwoordelijkheid neemt voor eigen welbevinden geschikte manier te vinden om onze weerbaarheid te bevorderen. Zonder de illusie dat we het kunnen voorkomen, tegenhouden of wegdenken. Maar wat werkt er nu echt en aantoonbaar voor ons?

Vooralsnog ben ik uitgekomen bij het werk van Igor Smirnoff, mij vooral bekend door de ontwikkeling van zijn Water Activator. Ik voel mij gerust gesteld door zijn historie, de stapel onderzoeken en patenten. Mede door het vele werk van Peter van Vleuten kan ik deze achtergrond informatie hier met je delen.Ā 

Heb je nog vragen laat het weten? Doe zelf je eigen onderzoek en bepaal of je ook wilt investeren in het zoveel mogelijk creƫren van een harmonisch elektromagnetisch veld. Waarbij gezegd mag worden dat alles wat je kunt doen om de straling voor te zijn en er niet aan bij te dragen, voorop staat.

Er zijn vele documenten beschikbaar die nog verwerkt gaan worden. Hierbij een aantal relevante bronnen om mee te beginnen. Dat is alvast iets...

NB:Ā producten die relevant zijn vind je in NieuwWaterWinkel.nl afdeling Specials!

Over de schrijver
Water draagt het Leven. Hoe belangrijk is dat? Omdat water zo algemeen aanwezig is, wordt gemakkelijk over het hoofd gezien, wat de kwaliteit van water met onze levenskwaliteit doet. Waterkwaliteit bepaalt de functionele eigenschappen van ons water en dat zijn er veel. Ik houd van het leven en van de schoonheid van vitale, gezonde mensen en bedrijven. Jij ook?
Reactie plaatsen

Ontvang vrijblijvend de 7-delige email-serie

Gezond Water.