Benut Nano Edelmetaal Water als natuurlijk antibioticum en meer...

Benut Nano Edelmetaal Water als natuurlijk antibioticum en meer...

Net als dat vele edelstenen worden benut om hun specifieke frequenties, worden ook voedende mineralen en edelmetalen ingezet, voor aangewezen doeleinden. In dit artikel zoom ik in op het gebruik van de edelmetalen Zilver en Goud, want de bekendste colloïdale edelmetaal waters, zijn (nano) Goudwater en (nano) Zilverwater. Goud heeft al een waardevolle reputatie, maar Zilverwater is actueel van extra waarde, want zilverwater werkt als een ‘antibiotica’ en wel zonder bijwerkingen!

edelmetalen

Scheikundig gezien zijn edelmetalen metalen die niet onderhevig zijn aan oxidatie of zuur. Edelmetaal water heeft ook ‘hoog vibrationele’ karakteristieken. Dit heeft diverse effecten, zoals de antibacteriële en antivirus werking van zilver. Dit verdient dus volop aandacht.

Sinds de oudheid heeft de mens zilveroplossingen gebruikt om ziekteverwekkers te bestrijden en ziektes te voorkomen.

colloïdaal zilverwater

Colloïdaal zilver of ‘zilverwater’ is het zuivere element zilver in ionische vorm, opgelost in zuiver water. In zilverwater zijn de opgeloste zilverdeeltjes enkele nanometers klein (1 nm is een miljoenste deel van 1 mm). Deze deeltjes zijn kleiner dan de afmeting van een virus en hebben daarom het vermogen om in een virus te penetreren en deze zo te elimineren. Hierdoor is het effect bijzonder krachtig; hoe kleiner de zilverdeeltjes, hoe beter het werkt.

De zilverdeeltjes worden snel en volledig opgenomen door de huid en de slijmvliezen. Het is een beproefd natuurlijk middel dat een eeuw geleden al door de medische wereld werd gebruikt en dat ook in tuinbouw kan worden benut. Het wordt ingezet als antibioticum tegen virussen, bacteriën, parasieten, schimmels en andere uitwassen.

Zilverwater is onder andere effectief gebleken in het bestrijden van aandoeningen als Lyme, Candida en HIV. Bij het gebruik van colloïdaal zilver is er binnen 24 tot 48 uur resultaat te verwachten. Het boek “The Micro Silver Bullet” bevat zoveel (medische) informatie dat elk type arts of gezondheidswerker (inclusief instanties en overheden) dit zou moeten willen lezen, maar laat je als leek hierdoor niet weerhouden! In De Schoonheid van Water ~goud van de toekomst heb ik trouwens ook de (antivirale) werking van zilver beschreven.

Colloïdaal zilver is een natuurlijk antibioticum zonder bijwerkingen en daarom van onschatbare waarde.

Zilver wetenswaardigheiden:

  • In de ruimtevaart wordt al sinds de jaren 70 zilver toegevoegd aan het water om er drinkwater van te maken en astronauten te beschermen tegen ziektekiemen.
  • Sommige vliegtuigmaatschappijen gebruiken waterfilters met zilver om de passagiers te beschermen tegen ziektes zoals dysenterie.
  • Zilver wordt gebruikt in zwembadwater als ontsmettingsmiddel. In tegenstelling tot chloor heeft het geen geur, smaak of irriterend effect.
  • Verschillende ziekenhuizen gebruiken zilver om de zogenaamde ziekenhuisbacterie te weren (MRSA).
  • Zilver wordt toegepast in pleisters, verband, crèmes, shampoos, sokken, etc. om bacterie en schimmelvorming tegen te gaan.
  • Zilver is een door de Europese wetgeving toegestaan e-nummer en wordt dus toegevoegd aan levensmiddelen.

goudwater

Colloïdaal goud of ‘goudwater’ is het zuivere element goud (in ionische vorm), opgelost in zuiver water. Het wordt net als zilverwater vervaardigd met behulp van elektrolyse, in zuiver water. In de basis van gedistilleerd water zweven elektrisch geladen deeltjes die extreem klein zijn (0.01 en 0.001 micron in diameter): de elektrisch geladen goudionen. Afhankelijk van de producent bevat het ook mogelijk de isotone frequentie-vorm van goud.

De redenen voor toepassing betreffen gezondheid en vitaliteit, van lichaam en geest. Het goudwater zou werken tot in de kern van de materie, de cellen en bouwstoffen van het lichaam, alsmede op het etherische lichaam van de mens. Sporen van het gebruik van goud in medicijnen en lange levensverwachting, ofwel gezondheid en vitaliteit, gaan terug tot de middeleeuwen, Paracelsus en ook Chinese gebruiken. 

Over Michael Faraday, een beroemde Engelse scheikundige, wordt gezegd dat hij in 1857 voor het eerst zuiver colloïdaal goud maakte. Paracelcus kende blijkbaar ook al het gebruik van goud, tegen syfilis en lepra. Dit is uiteraard ook in de homeopathie opgepakt en het wordt ingezet bij een scala aan aandoeningen. De werking van goud wordt niet zo zeer gezien als bacteriën dodend, maar als een activator van het afweersysteem, net als andere metaalkatalysatoren (als ijzer en koper) dat doen.

electrum water

In ‘electrum water’ spelen zowel zilver als goud een rol. Zij verhogen de geleiding van elektriciteit in het lichaam, van belang in de celstofwisseling, wat normaliter geleid word door de elektrolyten calcium, magnesium, natrium en kalium. Daarnaast verbeteren zij het resonantievermogen van het lichaam, door hun receptiviteit (ontvankelijkheid) voor licht- en geluidsgolven.

Het voorgaand brengt een nieuw onderzoeksveld in beeld: de interactie tussen nano deeltjes en virussen. Het gaat hier biochemisch gezien om nanodeeltjes en de anatomie van het virus, wat zich afspeelt op nano niveau. Zo is de interactie met het HIV virus bestudeerd en in vitro kunnen aantonen dat de zilverdeeltjes verhinderen, dat virussen zich kunnen binden aan levende cellen. Het antivirale effect komt voort uit de binding die de zilverionen aangaan, met bestanddelen van het virus.⁠ Het maakt daarom veel uit, hoe groot de colloïdale zilverdeeltjes zijn. Gangbaar is colloïdaal zilver in de range van 20-100nm. Dit is te grof om antiviraal werk te kunnen doen. Hiervoor is een oplossing met deeltjes in de orde van grootte 1-10 nm nodig.⁠ 

nano water

Deze nano-grootte van edelmetalen deeltjes, zou ook bevorderlijk zijn voor het voeden van ons DNA met het lichtspectrum. Hierbij worden de ‘electroluminiscente’ eigenschappen van edele metalen als goud en zilver in nano deeltjes, beschouwd als effectief in intracellulaire communicatie. Evenals in een effectieve communicatie van lichaamscellen met het universum. Daarnaast bestaat er nog zoiets als ‘zetapotentiaal’ en dit maakt de nano deeltjes zo effectief. Nano deeltjes zijn bolvormig, waardoor een groter energieoppervlak hebben. Zetapotentieel is de energie die een nano deeltje omringt en dat inter-acteert met omringende stoffen; met een tegengestelde elektrische lading.

Dit universele inter-actieve principe ligt ten grondslag aan hoe de biochemische processen in ons lichaam werken, zo mocht ik ontdekken in mijn waterstudie. Deze wisselwerking tussen positief en negatief elektrisch geladen deeltjes is een zodanig fundamenteel principe, als je iets wilt snappen van voeding, dat ik dit heb uitgewerkt in De Schoonheid van Water ~ goud van de toekomst.

voedingssupplementen

Er is dus een belangrijke relatie tussen de energetische kwaliteiten van een materiaal en de vorm (grootte) er van. Het laatste is van belang voor de biologische opneembaarheid: hier wordt het verschil gemaakt! Dit bepaalt de werkzaamheid, qua effectiviteit en snelheid. Vandaar dat de nieuwe generatie voedingssupplementen (waaronder nano mineralen en nano edelmetalen, curcuminewater, waterstofgas) worden beoordeeld in het licht van deze ‘bio-availability’.

door: Giovanna Gomersbach

NB: Toepassingen worden hier niet expliciet vermeld, zodat er geen medische of gezondheidsclaims worden gemaakt. Wil je meer weten over de effecten en toepassingen, kun je mij altijd rechtstreeks om informatie vragen.

referenties:

https://jnanobiotechnology.biomedcentral.com/articles/10.1186/1477-3155-3-6

De Schoonheid van Water ~ goud van de toekomst en meer specifiek: pagina 459

De complete website over Nano Mineralen van de leverancier van de watergedragen nano mineralen die ik heb opgenomen in mijn assortiment.

Over de schrijver
Water draagt het Leven. Hoe belangrijk is dat? Omdat water zo algemeen aanwezig is, wordt gemakkelijk over het hoofd gezien, wat de kwaliteit van water met onze levenskwaliteit doet. Waterkwaliteit bepaalt de functionele eigenschappen van ons water en dat zijn er veel. Ik houd van het leven en van de schoonheid van vitale, gezonde mensen en bedrijven. Jij ook?
Reactie plaatsen

Ontvang vrijblijvend de 7-delige email-serie

Gezond Water.