E-mail Serie GEZOND WATER
Direct Toegang
X
E-mail Serie GEZOND WATER
50% Complete
Schrijf je in voor de gratis email serie

Page content

article content

Trefwoorden.. die Raken.

Tijdens het schrijven van ‘Houden van als Drijfveer’ kwam een lijst tevoorschijn van trefwoorden die aangeven wat mij raakt, wat mij in beweging brengt, waar ik voor wil staan en gaan. Het zijn woorden of begrippen die staan voor een deel van de werkelijkheid zoals ik die beleef.

Nu vraag ik mij af hoe die met jou als lezer resoneren? Resonantie is namelijk wat er gebeurd bij gelijkgestemdheid. Als wij gelijkgestemd zijn, hangen we uit op de zelfde golflengte. In een deel van ons leven, in ieder geval. Hoe meer resonantie, hoe helderder onze verwantschap en dat kan heel fijn zijn om te ervaren.

Omdat ikzelf geen affiniteit heb met groepen, vind ik het boeiend om te ontdekken waar jij als authentiek, autonoom en ontwikkelend mensenwezen uithangt in de wereld en waar jij voor staat en gaat.. Ook om te weten of die verbondenheid van binnen uit zijn weg vind in de ruimtetijd en natuurlijk waar dat toe mag leiden..:+)

Waarom vraag ik mij dit eigenlijk af? Ik wil graag ontdekken wat er mogelijk wordt wanneer ik mijzelf zichtbaar en hoorbaar, vindbaar maak. Omdat ik graag deel en uitdraag wat ik heb gevonden als waardevol voor ons leven. En daarbovenop ben ik heel benieuwd naar wat wij in samenwerking mogelijk maken, vanuit de intentie een maximale levenskwaliteit te bereiken.

TREFWOORDEN DIE MIJ RAKEN

NATUURVOEDING

PUURHEID

SMAKEN, GEUREN, KLEUREN, VORMEN EN STRUCTUREN

KWALITEIT

VERBINDINGEN HERSTELLEN

VERBONDENHEID ERVAREN

BE WONDEREN & VERWONDEREN

BEWUST WORDEN & ZIJN

DE KRACHT VAN AANDACHT

DELEN

SCHENKEN

DANSEN

GENEREREN

BRON

WAARDE (VOL)

AARDE(N)

BEWEGING VAN BINNEN UIT

BELICHAMEN

MOGEN

BEZIELEN

STROMEN

CIRCULARITEIT

LEVEN IN LIEFDE

KINDEREN

POTENTIEEL

SCHOONHEID

ESSENTIEEL

VITAAL

GEVOELIG VOELEN

INTUITIE

CONSTRUCTIEF DENKEN

PREVENTIEF  HANDELEN

HOOFD~HART~HANDEN

TEAMPLAY

TIJDLOOSHEID

UNIVERSEEL

DE TIJDGEEST

LEVENSKUNST

RESPECT

NATUUR ~ CULTUUR

TRANSPARANTIE

BEZIELEN EN BELICHAMEN 22

VISIE ONTWIKKELEN EN NAAR DE PRAKTIJK VERTALEN

INSPIRATIE

VRIJHEID

ZONLICHT OP HET WATER

ZADEN ZAAIEN

ONTKIEMEND LEVEN

RIJPHEID

SCHATKIST

NATUUR CULTIVEREN

IMMATERIEEL

INITIEREN

PRESENCE

VOLLEDIG

POTENTIEEL

FICTIEVE GRENZEN OPLOSSEN

INTERACTIEF

BIO-DYNAMSCH

MIJN MANIER VAN ZIJN VERTAALD NAAR INITIATIEVEN

BELLISSIMA CUCINA ITALIANA (productie, import, distributie)

PIAZZA VIVA EETWINKEL & RISTORANTE ORA (restaurants)

STICHTING K-ETEN (voedselcultuur op scholen)

VISIE IN VOEDING (advies & begeleiding & workshops)

HET EINDE DER GRENZEN (scriptie filosofie)

VITAAL BEWUSTZIJN (coaching / counseling & scriptie psychosociale begeleiding)

DE SCHOONHEID VAN WATER ~ Goud van de toekomst (Het Boek)

NIEUW WATER (waterveredeling)

Nou, dit lijkt wel steno taal, maar dit is wat het is.. een ongeordende lijst van Trefwoorden.
Raken zij jou ook, of een enkele?
Laat je het mij weten?

hartegroet, Giovanna

Aquarel (detail) door: Fernando Lobo

Wat vind jij hier van?

Comment Section

0 reacties op “Trefwoorden.. die Raken.

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Klik gerust eens door onze categorie├źn heen: